about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

استفاده از گوشی هوشمند توسط پلیس نیویورک

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ درحالی‌که بیش از یک دهه از عرضه گوشی‌های هوشمند می‌گذرد، سرانجام افسران پلیس در شهر جنایت خیز نیویورک هم به این ابزار ارتباطی مجهز شدند تا بتوانند پیام‌های تلفنی مردم که از طریق شماره 911 منتقل می‌شود را از طریق گوشی‌های خود هم دریافت کنند.
مجهز کردن افسران پلیس شهر نیویورک به گوشی‌های هوشمند با توزیع این محصول در میان 36 هزار پلیس این شهر از آوریل سال 2015 آغاز شد و سرانجام در ابتدای سال 2016 به پایان رسید. ازاین‌پس افسران پلیس جدیدی که از دانشگاه‌های مربوطه فارغ‌التحصیل می‌شوند، همراه با اسلحه و نشان، گوشی هوشمند خاص خودشان را هم دریافت می‌کنند.
هدف از طراحی این گوشی‌ها تسهیل مقابله با جرم و جنایت در نیویورک است. پاسخ به تماس‌های شماره 911 و پیگیری سریع‌تر موارد گزارش‌شده، حل مؤثرتر جرائم و برقراری روابط بهتر با مردم ازجمله اهداف اجرای این طرح اعلام‌شده است.
اما در این میان نکته جالب استفاده پلیس نیویورک از گوشی‌های قدیمی مجهز به سیستم‌عامل منسوخ ویندوز فون است. دوگوشی که برای توزیع در بین نیروهای پلیس انتخاب‌شده‌اند لومیا 830 و لومیا 640 ایکس ال هستند که توسط مایکروسافت تولیدشده‌اند.
سیستم‌عامل ویندوز فون این گوشی کمتر از یک درصد از بازار سیستم‌عامل‌های همراه را در اختیار دارد و گفته می‌شود خود مایکروسافت به دنبال توقف تولید گوشی‌های همراه لومیاست. در این شرایط مشخص نیست چرا مسئولان اداره پلیس نیویورک به استفاده از گوشی مذکور روی آورده‌اند.
گفته می‌شود استفاده از iOS اپل و آندروید گوگل به علت مشکلات امنیتی آن‌ها کنار گذاشته‌شده است، اما استفاده از ویندوز فون علاوه بر امنیت بهتر دلیل دیگری نیز داشته است: قابلیت مدیریت این سیستم‌عامل از راه دور است.
این گوشی‌ها علیرغم قدیمی بودن و برخی مشکلات مربوط به محدودیت نرم‌افزارهای قابل‌نصب به یک پایگاه داده پلیس وصل هستند که ردگیری شکایات از جانیان و افراد کلاه‌بردار را تسریع کرده و شناسایی آن‌ها را هم راحت‌تر می‌کند. شاید مهم‌ترین و درعین‌حال ساده‌ترین قابلیت مفید این گوشی‌ها امکان زنگ زدن مردم درخطر به افسران پلیسی است که در خیابان‌های اطراف آن‌ها گشت زنی می‌کنند.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.