about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دبی از پایانه‌های اینترنت اشیاء ماهواره‌ای برای صنعت برق استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اداره آب و برق دبی (DEWA) با «Infra X»، بازوی فناوری اطلاعات و ارتباطات راه دور اداره برق و آب دیجیتال دبی و شریک فنی انگلیسی خود «Wyld» برای ایجاد پایانه‌های ماهواره‌ای اینترنت اشیا در راستای کمک به ساده‌سازی عملیات و تلاش‌های تعمیر و نگهداری، همکاری می‌کند.

این پروژه تحت برنامه «Space-D DEWA» انجام می‌شود و دارایی‌های آبی و برقی اداره آب و برق دبی را به ماهواره‌های نانو متصل می‌کند تا آنها را به شبکه متصل و داده‌ها را در مورد هرگونه مشکل بالقوه نگهداری به اداره آب و برق ارسال کند. از ویژگی‌های سرویس ماهواره‌ای نیز می‌توان به تصویربرداری حرارتی برای شناسایی خطوط انتقال فشار قوی، پست‌ها و نیروگاه‌های خورشیدی اشاره کرد.

به گفته اداره آب و برق دبی، هدف برنامه Space-D استفاده از فناوری‌های فضایی برای تقویت شبکه‌های برق و آب، با ترکیب فناوری‌هایی از جمله اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و قابلیت‌های سنجش از راه دور است. این برنامه همچنین اتصال هیبریدی را با هر 2 شبکه زمینی اینترنت اشیای دوربرد (LoRa)، که به‌وسیله InfraX اداره می‌شود، و نانوماهواره‌های اداره آب و برق دبی برقرار می‌کند.

سعید محمد الطایر (Saeed Mohammed Al Tayer)، مدیرعامل اداره آب و برق دبی گفت :

«از طریق برنامه Space-D، ما قصد داریم فناوری نانوماهواره را برای تکمیل شبکه ارتباطی زمینی اینترنت اشیا به منظور افزایش کارایی و اثربخشی عملیات اداره آب و برق و پشتیبانی از دیجیتالی کردن شبکه‌های برق و آب خود تکمیل کنیم.»

وی افزود که اداره آب و برق دبی قصد دارد تا پایان سال جاری یک نانوماهواره «6U» با فناوری سنجش تصویر با وضوح بالا سفارشی راه‌اندازی کند تا به طور خاص برای اداره آب و برق طراحی شود تا با پایانه‌های اینترنت اشیای خود ارتباط برقرار کند.

الطایر خاطرنشان کرد :

«این پروژه شامل برنامه‌هایی برای جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها است. دستگاه‌های تصویربرداری حرارتی چند طیفی و با وضوح بالا مانند دستگاه‌هایی که در فضاپیما استفاده می‌شوند.»

این خبر در حالی منتشر می‌شود که این سازمان همچنین پتنت جدیدی را برای سیستم‌های شارژ وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین ثبت کرده است، حرکتی که به طور مشابه برای کمک به بهبود تلاش‌های تعمیر و نگهداری در عملیات با اجازه دادن به قابلیت‌های نظارت از راه دور طراحی شده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.