about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

با افزایش روز افزون دستگاه‌های تلفن همراه و تبلت ها، نیاز به آنلاین‌ بودن یکی از ضروری‌ترین خدماتی است که کاربران در جهت آن گام بر می‌دارند.

موسسه خبری سایبربان: با افزایش روز افزون دستگاه‌های تلفن همراه و تبلت ها، نیاز به آنلاین‌ بودن یکی از ضروری‌ترین خدماتی است که کاربران در جهت آن گام بر می‌دارند. یکی از بهترین و به صرفه‌ترین روش‌ها بدین منظور استفاده از وای فای عمومی و رایگان است.

 روز به روز فروشگاه‌ها و مکان‌های بیشتری برای جذب مشتری، محل خود را به وای فای عمومی و رایگان مجهز می‌کنند. اما اغلب کسانی که از آن استفاده می‌کنند مراقب امنیت اطلاعات خود نیستند.

در وهله اول شاید همه چیز خوب باشد و خصوصاً مسئله رایگان بودن، خیلی‌ها را به استفاده از آن مجاب کند. اما مشکل زمانی بروز می‌کند که تمهیدات لازم برای استفاده از آن به کار گرفته نشود.

اخیراً طبق پژوهشی که در سطح ایالات متحده درمیان 2 هزار نفر صورت پذیرفته، محققان آمریکایی در این زمینه سوالاتی را از کاربران وای فای پرسیدند. جالب است بدانید ۸۴ درصد آن‌ها علی رغم عدم احساس امنیت هنگام اتصال به وای فای رایگان گفته اند هیچ اقدامی برای حصول اطمینان از بابت امنیت اطلاعات خود نکرده اند.

این تحقیق نشان می‌دهد که اکثر صاحبان تبلت و تلفن‌های هوشمند در استفاده از وای فای رایگان دریغ نمی‌کنند و در مقایسه با لپ تاپ‌ها خیلی بیشتر از این امکان استفاده می‌کنند.

هر چند که توصیه می‌شود از اتصال به وای فای عمومی پرهیز کرد اما در صورت لزوم، رعایت نکات حفاظتی برای جلوگیری از سرقت اطلاعات شخصی ضروری است./
 

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.