about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

ارتش ایالات متحده از نسل بعدی فناوری پهپاد اسرائیلی استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دفتر پشتیبانی فنی مبارزه با تروریسم (CTTSO) وزارت دفاع ایالات متحده با همکاری اداره تحقیق و توسعه دفاعی (DDR & D) در وزارت دفاع اسرائیل به همراه «Xtend»، شرکت فناوری پیشرفته اسرائیلی اخیراً برنامه آزمایشی جدیدی برای تست به کارگیری احتمالی هواپیماهای بدون سرنشین «Skylord» به‌وسیله ارتش آمریکا انجام دادند.

به گفته وب‌سایتXnet ، این یک شرکت مبتنی بر نوآوری با هدف توسعه راه‌حل‌های فناوری برای ادغام انسان و ماشین و عبور از مرزهای فیزیکی واقعیت است؛

Skylord، یک سیستم هواپیمای بدون سرنشین است که به راحتی می‌تواند با پلتفرم‌های مختلف ادغام شود؛ این سیستم برای استفاده سربازان در عملیات‌ها در محیط‌های تهاجمی و اولین پاسخ دهندگان در نظر گرفته شده است.

این پهپاد، که متناسب با خواسته‌های نظامیان آمریکایی و اسرائیلی طراحی شده، ثمره همکاری مداوم بین بخش نظامی و شرکت غیرنظامی است. پهپاد در بخشی از آزمایشات میدانی، از سوی پرسنل ارتش آمریکا استفاده خواهد شد.

یکی از ویژگی‌های کلیدی این سیستم استفاده از واقعیت افزوده (AR) است، به این معنی که یک اپراتور انسانی می‌تواند با استفاده از واحد کنترل کننده دستی، مناطق وسیعی را اسکن و اهداف را در صورت لزوم از فاصله ایمن شناسایی کند.

علاوه بر این، پهپاد یاد شده به اقدامات ضد وسیله نقلیه بدون سرنشین (C-UAV) مجهز است که برای محافظت از نیروها در برابر تهدیدات هوایی احتمالی طراحی شده‌اند.

کارشناسان معتقدند که پیشرفته‎‌ترین هواپیمای بدون سرنشین در اسرائیل آزمایش شده‌اند که این امر رهگیری موفقیت‌آمیز دستگاه‌های مشمول پرتاب شده از غزه را نشان می‌دهد.

مناخیم لاندائو (Menachem Landau)، رئیس شاخه پهپاد در اداره تحقیق و توسعه دفاعی در وزارت دفاع رژیم صهیونیستی ضمن ابراز خرسندی در مورد این اقدام گفت :

«ما به دنبال گسترش همکاری با شرکایمان در دفتر پشتیبانی فنی مبارزه با تروریسم در وزارت دفاع ایالات متحده با هدف گسترش فناوری پیشرفته برای محافظت از سربازان و تقویت توانایی‌های عملیاتی هستیم.»

ارتش آمریکا در تلاش برای کسب آمادگی بیشتر در جنگ‌های آینده، مدرن‌سازی عمده‌ای را انجام می‌دهد. به گفته کارشناسان، برنامه آزمایشی جدید اولین گام در جهت سازگاری سیستم‌های هوشمند است که در نهایت در بسیاری از بخش‌های نیروهای مسلح ایالات متحده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 15:52- هوش مصنوعي

افزایش درآمد شرکت‌ها با پذیرش هوش مصنوعی

با پذیرش هوش مصنوعی، درآمد کسب‌وکارهای بریتانیا افزایش‌یافته است.

حملات
1404/02/16 - 15:38- جرم سایبری

حملات سایبری گسترده علیه مدارس و دانشگاه‌های آمریکا

در روزهای اخیر، چندین مدرسه و دانشگاه در ایالات متحده هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند که موجب اختلالات گسترده در فعالیت‌های آموزشی شده است.

تحریم
1404/02/16 - 15:25- آمریکا

تحریم رهبر یک گروه شبه‌نظامی در میانمار

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده روز دوشنبه یک گروه شبه‌نظامی میانمار و رهبر آن را به دلیل مشارکت در صنعت رو به رشد کلاهبرداری‌های سایبری تحریم کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.