about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

استفاده از سرویس گوگل به منظور کنترل بدافزار

بر اساس تحقیقات انجام شده در آزمایشگاه kaspersky، مجرمان سایبری با استفاده از سرویس گوگل بدافزارهای خود را در دستگاه‌های آندروید کنترل می‌کنند.
موسسه خبری سایبربان:بر اساس تحقیقات انجام شده در آزمایشگاه kaspersky، مجرمان سایبری با استفاده از سرویس گوگل بدافزارهای خود را در دستگاه‌های آندروید کنترل می‌کنند.
توسعه دهندگان با استفاده از این سرویس که Google Cloud Messaging نام دارد انواع مختلفی از پیام‌ها را به برنامه‌های موجود در گوشی فرستاده و یا از آن‌ها دریافت می‌نمایند. در ضمن پیام هایی که حاوی بیش از 4KB از داده‌های ساخت یافته از یک سرور توسعه دهنده GCM می‌باشند به برنامه هایی که قابلیت GCM دارند، ارسال می‌گردد. برنامه توسعه دهنده حتماً نباید روی سیستم آندروید در حال اجرا باشد، بلکه با دریافت اولین پیغام دستورات توسعه دهنده بر روی برنامه اجرا خواهد شد.
بدین ترتیب خلاف کاران سایبری از قابلیت مذکور سوءاستفاده کرده و از GCM به عنوان کانال دستورات C&C استفاده می‌کنند.
 
تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/20 - 08:50- هوش مصنوعي

راه‌اندازی برنامه ملی هوش مصنوعی توسط نخست وزیر رژیم صهیونیستی

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، برنامه ملی هوش مصنوعی را راه‌اندازی و ادعا کرد که اسرائیل به یک قدرت جهانی تبدیل خواهد شد.

فروش
1405/05/20 - 08:33- جرم سایبری

فروش ۹.۲ میلیون رکورد قدیمی اسرائیلی در نقض امنیتی جدید

وبگاه تخصصی «Ransomnews» اعلام کرد که 9.2 میلیون رکورد اسرائیلی که به عنوان یک نقض امنیتی جدید فروخته شده‌اند، ۲۰ سال قدمت دارند.

تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.