about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

این ربات ها تا کنون تنها در لس آنجلس فعالیت داشتند اما اکنون شاهد گسترده تر شدن اماکن فعالیتی این ربات ها هستیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شرکتی به نام کوکو (Coco) که تحویل غذا توسط ربات های کنترل از راه دور را ارائه می دهد، برای اولین بار فراتر از پایگاه خانگی خود در لس آنجلس گسترش یافته است. این سرویس اکنون در شهر آستین تگزاس نیز در دسترس است زیرا در سراسر کشور عرضه می شود. کوکو قصد دارد ربات های خود را در چند ماه آینده به دالاس، هیوستون و میامی نیز بیاورد.

این شرکت می‌گوید سرویس های آن که در سال 2020 شروع به کار کرد، اکنون صدها ربات تحویل‌دهنده در خیابان‌های لس‌آنجلس وجود دارد که تمام محله‌های اصلی شهر را پوشش می‌دهند.

 کوکو ادعا می کند که این ربات ها هزینه ها را کاهش می دهند و غذا را 30 درصد سریعتر از روش های سنتی و با نرخ تحویل به موقع 97 درصد، به مشتریان تحویل می دهد.

 این شرکت در ابتدا با 10 رستوران و فروشگاه زنجیره ای آستین همکاری کرده و قصد دارد تحویل در محله های South Lamar، South Congress، South Austin، Downtown، Northside، North Loop و محله های Domain را از همان ابتدا ارائه کند.

سایر خدمات تحویل ربات مانند Yandex، Serve Robotics (بخش سابقPostmates ) و Nuro رویکرد خودران را اتخاذ کرده‌اند. از سوی دیگر ربات های کوکو توسط کارمندانی که از خانه خود کار می کنند کنترل می شوند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.