about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

استفاده از اپلیکشن‌های بومی در روسیه فقط در تعاملات کاری خواهد بود. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه اعلام کرد استفاده از اپلیکیشن‌های روس فقط در ارتباطات و تعاملات کاری خواهد بود و غیر از سازمان‌های بودجه‌ای این ابتکار عمل شامل دیگر سازمان‌ها یا شهروندان نمی‌گردد. 

دولت روسیه در نظر دارد سازمان‌های بودجه‌ای را ملزم به استفاده از پیام‌رسان‌ها، ایمیل و سرویس‌های ویدئوکنفرانس روسی نماید. 

بر طبق گزارش روزنامه کامرسانت مسکو، در برنامه اقدامات طرح دولتی «زمینه‌سازی برای توسعه صنعت فناوری اطلاعات» که وزارت ارتباطات آن را به دولت ارسال کرده گفته شده است تا فوریه سال 2022، این ابتکار عمل شامل مدرسان مدارس و آموزشگاه‌های عالی نیز خواهد شد تا آن‌ها بتوانند با اولیاء، دانش آموزان و دانشجویان فقط از طریق سرویس‌های فناوری اطلاعات روس ارتباط برقرار کنند. 

طرح مورداشاره توسعه سرویس‌های تبادل سریع داده‌ میان سازمان‌ها ازجمله پست الکترونیک، مسنجرها، سرویس‌های ویدئوکنفرانس، مدیریت اسناد الکترونیک، مدیریت وظایف، مأموریت‌ها و پروژه‌ها را مدنظر قرار داده است.  

قرار است وزارت ارتباطات روسیه تا دسامبر 2021، یک چارچوب قانونی برای انتقال کارکنان سازمان‌های دولتی و سازمان‌های بودجه‌ای به پلتفرم دولتی «حمایت از ارتباطات کاری: ایمیل، مسنجرها، سرویس‌های ارتباطات ویدئوکنفرانس» تدوین نماید.

انگیزه مقامات روس از این اقدام حفظ داده‌های اداری و اطلاعات شخصی شهروندان است. آن‌ها معتقدند در ارتباطات از طریق پست الکترونیک، چت‌ها و کنفرانس‌های ویدیویی و صوتی گروهی این داده‌ها و اطلاعات ردوبدل می‌شوند. 

به‌این‌ترتیب، لازم است از داده‌های مربوطه محافظت‌شده و عدم دسترسی غیرمجاز به آن‌ها تضمین شود. در حال حاضر، چنین ارتباطاتی عمدتا به‌صورت رایگان از طریق سرویس‌های ابری خارجی که امنیت لازم اطلاعات ارسالی را فراهم نمی‌کنند‌، انجام می‌شود.

ابتکار عمل استفاده از اپلیکیشن‌های بومی در روسیه در حالی مطرح‌شده که چندی پیش شرکت زوم دسترسی سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی روسیه و کشورهای مستقل هسمود را به سرویس ویدئو کنفرانس خود محدود کرده است. 

در پی این اقدام مقامات روس از جمله نیکولای موراشوف، معاون مرکز ملی هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای روسیه و ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات این کشور، جایگزینی برنامه زوم را امری ضروری قلمداد کردند. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد