about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت فوجیتسو با همکاری موسسه فناوری ژاپن (Tokyo Institute of Technology)، موفق شدند با استفاده از امواج میلی‌متری، در فاصله‌ی 10 سانتی‌متری، به سرعت 56 گیگابیت در ثانیه دست پیدا کنند.
در این فناوری از تراشه‌ی سیماس (CMOS)، استفاده شده است که توانایی پردازش سیگنال‌هایی با طیف 72 تا 100 گیگاهرتز را دارد. این تراشه تقویت کننده، ترکیب و تفکیک‌کننده‌ی امواج و دیگر اعمال فرستنده و گیرنده‌های رادیویی را یکپارچه می‌کند. این تراشه دو ورودی دریافت کرده و خروجی آن‌ها را روی پهنای باند 10 گیگاهرتزی برای طیف فرکانسی 20 گیگاهرتز آمده می‌کند.
با وجود این‌که فاصله‌ی 10 سانتی‌متر زیاد به نظر نمی‌رسد؛ شرکت فوجیتسو اعلام کرد قصد دارد این فناوری را تا قبل از سال 2020 و شروع استفاده از نسل پنجم اینترنت همراه (5G)، برای عرضه به بازار آماده کند.
تعدادی از شرکت‌های فناوری اطلاعات به توسعه فناوری‌های ارتباطات بی‌سیم با استفاده از امواج میلی‌متری روی آورده‌اند. امواج میلی‌متری طیف فرکانسی 30 تا 300 گیگاهرتز را پشتیبانی می‌کند. فاصله‌ی پشتیبانی شده توسط این امواج از نسل چهارم (4G) و انرژی موردنیاز ارسال آن‌ها بسیار کمتر است.

 

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.