about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

احراز هویت غیرحضوری مبتنی بر هوش مصنوعی با الگوریتم‌های متنوع در حوزه بینایی ماشین، پردازش تصویر و ویدئو و تبدیل صوت به متن در کنار هم به کار گرفته‌شده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارت با اشاره به اهمیت ارائه خدمات متنوع آنلاین به متقاضیان فعالیت‌ در بازار سرمایه به‌خصوص در ایام کرونا، فعالیت «سامانه جامع اطلاعات مشتریان بازار سرمایه (سجام)» و اپلیکیشن سیگنال را نقطه عطفی در احراز هویت فعالان بازار سرمایه در بخش‌هایی چون کارگزاری‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبد گردان عنوان کرد.

رسولی زاده افزود: احراز هویت غیرحضوری مبتنی بر هوش مصنوعی امروزه بر بستر اپلیکیشن‌هایی چون سیگنال عرضه‌شده است. در این سامانه، الگوریتم‌های متنوع هوش مصنوعی در حوزه بینایی ماشین، پردازش تصویر و ویدئو و تبدیل صوت به متن در کنار هم به کار گرفته‌شده‌اند تا متقاضی بتواند بدون مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان احراز هویت شده و کد سجام دریافت کند. الگوریتم‌های هوش مصنوعی تصویر فرد را با سایر اسناد هویتی که فرد در دیگر ارگان‌ها مانند ثبت‌احوال و سپرده‌گذاری مرکزی دارد، مورد مقایسه قرار می‌دهند و بعدازآن هویت فرد تایید می‌شود.

رسولی زاده ضمن بیان این مطلب که در ماه‌های گذشته زیرساخت‌های متعارف و سنتی پاسخگوی درخواست‌های مردم نبود، تأکید کرد: با اقبال مردم به بازار سرمایه شاهد حضور گسترده مردم در بورس هستیم.

وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا از یک‌سو و نبود زیرساخت‌های مناسب از سوی دیگر یک مشکل اساسی را در کشور نمایان کرد. چراکه مردم با توجه به وضع قانون فاصله‌گذاری اجتماعی نباید در صف قرار می‌گرفتند و ملزم به رعایت فاصله اجتماعی بودند. به همین دلیل، وزیر اقتصاد و سازمان بورس بر احراز هویت غیرحضوری در کشور تأکید داشتند و با همکاری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی برای اولین بار احراز هویت غیرحضوری در کشور مطرح شد.

رسولی زاده اضافه کرد: در گام بعدی، شناسایی زنده‌بودن فرد صورت می‌گیرد و برای همین مسئله الگوریتم ویدئو و لایونس زنده‌بودن فرد را تشخیص می‌دهد. تبدیل صوت به متن (فرد متنی را که برایش معین می‌شود، از گوشی می‌خواند) ارزیابی‌شده و پس‌ازآن صحت امضای فرد ارزیابی می‌شود.

وی افزود: طبق استاندارهای سازمان بورس و سپرده‌گذاری مرکزی، غیر از هوش مصنوعی اپراتورهای انسانی باید فرآیند احراز هویت را انجام دهند. به این صورت که پرونده‌های افراد پس از تایید هوش مصنوعی توسط اپراتور چک و تایید می‌شود و بعدازآنجام تمام مراحل، پرونده تایید شده به سجام ارسال می‌شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارت گفت: طی کم‌تر از دو هفته از رونمایی این سامانه‌ها، چند صد هزار نفر از هم‌وطنان توانستند به‌صورت غیرحضوری احراز هویت شوند.

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1405/05/19 - 17:50- آسیا

کاهش حملات سایبری به نهادهای دولتی آذربایجان

سرویس دولتی ارتباطات و امنیت اطلاعات ویژه آذربایجان از کاهش حملات سایبری به نهادهای دولتی خبر داد.

هشدار
1405/05/19 - 17:17- آسیب پذیری

هشدار مایکروسافت درباره سوءاستفاده از ابزارهای امنیتی توسط هکرهای چینی

مایکروسافت هشدار داد که هکرهای چینی، از ابزارهای امنیت سایبری محبوب و برخی آسیب‌پذیری‌ها به عنوان سکوی پرتاب باج‌افزار سوءاستفاده کرده‌اند.

متهم
1405/05/19 - 17:01- آسیا

متهم شدن هکرهای کره شمالی به انجام حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

گروه هکری کره شمالی موسوم به کیمسوکی در حال ساخت ابزارهای هوش مصنوعی برای حملات سایبری هستند.