about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان: فرماندهی سامانه‌های تفنگداران دریایی آمریکا1 (MCSC) در زمان برگزاری نمایشگاه نیروی دریایی، هوایی و فضایی (Navy Sea, Air, Space Exhibition) در اویل ماه آپریل 2017، از برنامه‌ی «MCH2» رونمایی کردند. در قالب این برنامه نرم‌افزار و مکانیزم‌های امنیتی موجود روی ابزارهای قابل‌حملی مانند تبلت‌ها را که به کارمندان امکان دسترسی و برقراری ارتباطات در زمینه‌ی مأموریت را می‌دهد، یکپارچه خواهد شد. این برنامه تا زمان نامشخصی در سال 2019 تکمیل خواهد شد.
جیمز جنکینز (James Jenkins)، مدیرعامل بخش علم و فناوری دفتر قابلیت‌های سریع (Rapid Capability Office) گفت: «ما می‌خواهیم روی سیستم‌های کوچک، هوشمند و ارزان که فراوان هستند کار کنیم که تفنگداران دریایی از آن استفاده می‌کنند به انجام مأموریت آن‌ها کمک کنند.»
با توجه به گزارش فرماندهی سامانه‌های تفنگداران دریایی، به دنبال درخواستی که در سه‌ماهه‌ی اول سال 2017 مطرح گردید، برنامه‌ی MCH در حال وارد شدن به فاز مهندسی، تولید و توسعه قرار دارد.
دفتر روابط عمومی و ارتباطات و فرماندهی سامانه‌های تفنگداران دریایی، اولین ابزارهای «نیروی هوا-زمین تفنگداران دریایی»3 در سال 2019 گسترش پیدا می‌کنند.
کوین شفرد (Kevin Shepherd)، رهبر پروژه‌ی MCH در سال 2016 (اولین بار در این سال معرفی شد)، گفت: «این پروژه بسیار وسیع است؛ زیرا از همان آغاز طرح MCH برای نیروی هوا-زمین تفنگداران دریایی، حجم عظیمی از داده‌ها مانند نقشه و داده‌های گرافیکی را ارائه می‌دهد و بدون توجه به نوع مأموریت، سرعت عمل آن‌ها را بهبود می‌دهد.»
زمانی که طرح مذکور عملیاتی شود، نرم‌افزار MCH در سیستم «پلتفرم فرماندهی نبرد مشترک4» (JBC-P) بروزرسانی می‌شود. یک فناوری کلیدی که از این بستر پشتیبانی می‌کند «جنگجوی نت5» (Nett Warrior) نام داشته و به زودی به نرم‌افزار طرح یاد شده مجهز خواهد شد.
پروژه‌ی MCH به عنوان بخشی از یک طرح بزرگ‌تر برای ادغام ابزارهای قابل‌حمل با مأموریت‌های نظامی و آمادگی به حساب آمده و رویکرد جدید روی توسعه برنامه‌های نرم‌افزاری خاص ارتش و اجرای آن روی ابزارهای تجاری نیرومند متمرکز است.
شفرد گفت: «تاکنون درخواست‌های بسیاری از سوی جامعه پیاده‌نظامان برای استفاده از ابزارهای هوشمند تجاری وجود دارد تا پیاده‌نظامان تفنگداران دریایی بتوانند از آن برای اشتراک‌گذاری‌های تاکتیکی استفاده کنند؛ اما تولید ابزارهای سفارشی که به صورت مستقل از سامانه‌های نصب شده روی وسایل نقلیه کار می‌کنند، هزینه‌ی بسیار بالایی نیاز دارد. با وجود این، تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های تجاری به عنوان گزینه‌ای برای انجام درخواست بالا در نظر گرفته شده‌اند.»
یکی از پروژه‌های نرم‌افزاری توسعه داده شده ترنس‌اپ6 (TransApps) نام داشته و توسط سازمان دارپا به وجود آمده است.
دوران مایکلز (Doran Michels)، مدیر برنامه‌ی دارپا گفت: «ما می‌خواستیم سربازان در توسعه‌ی برنامه‌ها شرکت داشته باشند؛ بنابراین ما می‌توانستیم با داده‌های پویای مأموریت‌ها، به صورت زمان واقعی تحول ایجاد شده در برنامه‌ها را مشاهده کنیم.»
با توجه به گزارش دارپا، ترنس‌اپ اولین بار در افغانستان و در سال 2012 مورد استفاده قرار گرفت.
دارپا در سال 2014 گزارش داد، بعضی از برنامه‌های کاربردی یاد شده هم‌اکنون توسعه‌ یافته‌اند و تعدادی نیز راهنمای برنامه‌های آموزشی، آشکارساز ال.ای.دی، نشانه‌گذاری جغرافیایی و یک محاسبه‌گر پرتابه برای تک‌تیراندازان ارائه می‌دهند.
تامارا کمپبل (Tamara Campbell) مدیر تولید فرماندهی، کنترل و ارتباطات تفنگداران دریایی7 گفت: «دیگر نیازی نیست که نیروی گشتی، برای ارسال اطلاعات، وظیفه‌ خود را رها کند، لپ‌تاپی را روشن و داده‌ها را بارگذاری نماید؛ بلکه تنها با اجرای پرشتاب یک برنامه‌ دردسترس می‌تواند دانستنی‌های مهم را بلافاصله به مرکز فرماندهی بفرستد»

پروژه‌ی MCH از طریق ترنس‌اپ و دیگر طرح‌های مشابه نرم‌افزارها و فناوری‌های توسعه‌یافته اجرایی در سال 2019، نسل بعدی تبلت‌های قابل‌حمل را ارائه می‌دهد. البته علاوه بر موارد بیان شده تا این لحظه، باید جنبه‌های دیگری از فناوری ابزارها مانند، استحکام، پایداری و سخت‌افزاری نیز در نظر گرفته شوند.
مقامات سازمان دفاع لوجستیک (Defense Logistics Agency) گفت: «رایانه‌ها و تبلت‌های کارمندان ارتش آمریکا با توجه به شرایط محیطی باید بتوانند در برابر ارتعاشات، حرارت بسیار بالا و ضربات سخت مقاوم باشند.»
توسعه‌دهندگان صنعتی هم‌اکنون در تلاش هستند تا با استفاده از مواد کم‌وزنی مانند آلومینیوم و منیزیم، مادربورد و صفحه‌نمایشی از جنس پلی کربنتات تولید کنند. یکی از مشکلاتی که توسعه‌دهندگان تبلت با آن درگیر هستند کنترل دمای وسیله به خصوص در مناطق عملیاتی گرم است. همچنین با توجه به اینکه سرورهای موجود در کشتی‌ها، وسایل نقلیه و هواپیماها به عنوان مرکزی قابل‌حمل روبه افزایش هستند، ایجاد سروری پایدار، چالش دیگری به حساب می‌آید.
سازمان پنتاگون هنوز برنامه‌ی دقیق خود برای به اجرا در آوردن MCH را اعلام نکرده است؛ اما به نظر می‌رسد مرحله‌ی سخت‌افزاری آن در سه‌ماهه‌ی اول سال 2018 عملیاتی می‌شود.

______________________________________

1- Marine Corps Systems Command
2- Marine Common Handheld
3- Marine Air-Ground Task Force
4- پلتفرم فرماندهی نبرد مشترک (Joint Battle Command-Platform system)، نسل بعدی ابزارهای ردیابی هم‌رزمان نیروی زمینی (به عنوان مثال وسایل نقلیه و نیروی‌های همراه آن) ارتش آمریکا به حساب آمده و سربازان را به شبکه‌ ماهواره‌ای سریع‌تر، داده‌های رمزنگاری شده امن و تدارکات پیشرفته مجهز می‌کند.
5- جنگجوی نت نام تبلتی است که در اختیار فرماندهان قرار گرفته که از نقشه و داده‌های گرافیکی پشتیبانی کرده و اطلاعات میدان جنگ را با سرعتی بسیار بالا در قالب نشانه‌های متحرک به نمایش می‌گذارد.
6- ترنس‌‌اپ، فهرستی از برنامه‌های امن موبایلی و مورد نیاز کارمندان ارتش را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.
7- Product Manager for Marine Command, Control, and Communications

 

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.