about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

استفاده آزمایشی از خودروهای خودران اپل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این اولین بار است که اپل به‌طور عملی این خودروها و نرم‌افزارهای پیچیده نصب‌شده بر روی آن‌ها را آزمایش می‌کند.

ابتدا گفته می‌شد اپل قصد دارد با همکاری چند شرکت خودروساز، اتومبیل‌های برقی بسازد، اما بعد از گذشت مدتی مشخص شد که این شرکت به دنبال تولید نرم‌افزار برای استفاده در اتومبیل‌های خودران است.

این تغییر در استراتژی شرکت اپل نشانگر برنامه‌های درازمدت آن برای حضور در بازار خودرو است. Bob Mansfield یکی از مدیران اجرایی ارشد گوگل که این طرح را سرپرستی می‌کند قبلاً بازنشسته شده بود؛ اما حالا به اپل بازگشته تا واحد تایتان را سرپرستی کند. Steven Zadesky مدیر سابق این بخش امسال اپل را ترک کرد.

Mansfield بعد از کاستن از تعداد نیروهای زیردست خود و پی بردن به‌دشواری تولید خودروی برقی توسط اپل تصمیم گرفت تنها بر روی تولید نرم‌افزار برای خودروهای خودران متمرکز شود و اجرای این استراتژی جدید درنهایت در ماه جولای آغاز شد.

از 18 ماه قبل تابه‌حال هزار کارمند اپل در ارتباط با این طرح در حال فعالیت هستند و این احتمال وجود دارد که اپل درنهایت با استفاده از این نرم‌افزارها خودروی اختصاصی خود را تولید کند.

درحالی‌که تا چند سال قبل تنها شرکت تسلا بود که برای تولید خودروهای برقی و خودران فعالیت می‌کرد، اما حالا شرکت‌هایی مانند فورد، جنرال موتورز، ولوو و غیره هم در این زمینه فعال‌شده‌اند و برخی دانشگاه‌ها هم پروژه‌هایی را در این زمینه به اجرا درآورده‌اند. اپل هنوز رسماً اخبار منتشرشده در این زمینه را رد یا تأیید نکرده است.

تازه ترین ها
هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

مهدی
1404/02/14 - 08:29- هوش مصنوعي

مهدی شاه قلیان: توسعه مدل هوش مصنوعی باید متناسب با زیرساخت‌ها باشد

«در ابتدا باید به دنبال این باشیم که یک مسئله درست را حل بکنیم. یعنی چیزی را حل نکنیم که کسی خریدار آن نباشد.»

وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.