about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شبکه اجتماعی ایکس که تاچندی قبل به اسم توئیتر فعال بود، به دنبال جمع آوری داده های بیومتریک عمومی و نیز اطلاعات مربوط به شغل و آموزش کاربران برای ارتقای هوش مصنوعی خود است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از انگجت،‌ایکس قصد دارد از این اطلاعات و سایر اطلاعات شخصی جمع آوری شده به منظور آموزش مدل های هوش مصنوعی استفاده کند و این امر موجب برخی نگرانی ها در مورد نقض حریم شخصی کاربران شده است.

ایکس در این مورد تصریح کرده: «ممکن است از اطلاعاتی که جمع‌آوری می‌کنیم و اطلاعات در دسترس به صورت عمومی برای کمک به آموزش مدل‌های یادگیری ماشینی یا هوش مصنوعی خود برای تحقق اهدافمان استفاده کنیم.»

ماسک این رویداد را تایید کرده است، اما خاطرنشان کرده که فقط اطلاعات در دسترس عموم جمع‌آوری می‌شود، و نه اطلاعات بخش پیام های شخصی یا هر چیز خصوصی. شبکه اجتماعی دیگر سخنگو و بازوی مطبوعاتی ندارد، بنابراین هیچ راهی واقعی برای بدست آوردن اطلاعات دقیق تر در مورد اینکه چه داده ها و اطلاعاتی جمع آوری می شود و دقیقاً برای چه چیزی استفاده می شوند، وجود ندارد.

ایکس تا پیش از این هیچ طرح عمومی در مورد هوش مصنوعی نداشت، اما مالک آن، ایلان ماسک، دارد. او اخیراً شرکتی به نام، منتظر آن باشید یا xAI راه‌اندازی کرده که هدف آن «درک ماهیت واقعی جهان» است، بنابراین شاید داده‌های بیومتریک و اطلاعات مرتبط کاربران برای پیشبرد این هدف استفاده شود.

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1405/05/18 - 08:05- آسیا

دستگیری مظنونان هک گسترده وب‌سایت‌ها در آذربایجان

پلیس سایبری آذربایجان طی اقدامات عملیاتی و فنی مظنونان هک گسترده وب‌سایت‌ها را دستگیر کرد.

تشدید
1405/05/18 - 07:48- جنگ سایبری

تشدید حملات سایبری علیه مؤسسه صادرات رژیم صهیونیستی

گروه هکری طرفدار فلسطین موسوم به «RipperSec» کمپین حملات منع سرویس توزیع‌ شده را با هدف قرار دادن مؤسسه صادرات رژیم صهیونیستی تشدید کرد.

گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.