about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته نخست‌وزیر استرالیا، تحقیقات این کشور درباره تیک‌تاک هیچ شواهدی که محدودیت آن منجر شود را نشان نداده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، به گفته نخست‌وزیر استرالیا تاکنون هیچ شواهدی که نشان دهد اپلیکیشن تیک‌تاک باید محدود شود، کشف نشده است. این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا سعی دارد این اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو را در کشور خود ممنوع کند.
اسکات موریسون نخست‌وزیر استرالیا دراین‌باره می‌گوید: به‌طور حتم فعالیت‌های این اپلیکیشن را رصد می‌کنیم، اما تاکنون هیچ شواهدی که نشان دهد  باید اقدامی دراین‌باره انجام دهیم، کشف نشده است.
به گفته او ماه گذشته دولت استرالیا تحقیقاتی درباره تیک‌تاک انجام داده است. این در حالی است که مقامات آمریکایی نیز به‌شدت فعالیت‌های این اپلیکیشن را رصد و اعلام کردند به دلیل شیوه جمع‌آوری اطلاعات کاربران، خطری برای امنیت ملی کشور به‌حساب می‌آید.
 

منبع:

تازه ترین ها
امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 12:20- هوش مصنوعي

درخواست شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا

شرکت‌های آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی از دولت استرالیا خواستند ممنوعیت آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را کاهش دهد.