about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، استرالیایی‌ها خواهان قابلیت‌های سایبری بهتری هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اکثریت قریب به اتفاق استرالیایی‌ها (82 درصد) معتقدند این کشور باید یک ابرقدرت امنیت سایبری جهانی باشد، اما تنها 32 درصد براین باورند که استرالیا در حال حاضر چنین است. آخرین تحقیقات شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks ) و ساوانتا (Savanta) نشان می‌دهد که اکثر استرالیایی‌ها به قابلیت‌های امنیت سایبری استرالیا اعتماد ندارند.

این مطالعه که از 1000 استرالیایی در مورد آگاهی، اقدامات و انتظارات امنیت سایبری آنها سؤال کرد، همچنین نشان داد که 74 درصد دیگر از استرالیایی‌ها در حال حاضر از حمله سایبری سراسری که این کشور را هدف قرار می‌دهد و بر زندگی روزمره آنها تأثیر می‌گذارد، می‌ترسند و 26 درصد دیگر بسیار نسبت به این موضوع هراس دارند.

سارا اسلون (Sarah Sloan)، رئیس امور دولت و سیاست عمومی شبکه‌های پالو آلتو در استرالیا و نیوزیلند، گفت :

«بین یک محیط ژئوپلیتیکی پیچیده و یک رشته حملات سایبری پرمخاطب، استرالیایی‌ها در حالت آماده‌باش هستند. استرالیا در حال حاضر بسیاری از مؤلفه‌های ابرقدرت سایبری، مانند سواد دیجیتالی نسبتاً بالا در میان جمعیت و قابلیت‌های پیچیده سایبری در هر دو بخش عمومی و خصوصی، را دارد؛ بنابراین ما باید نسبت به موقعیت خود در سطح جهانی کمی مطمئن‌تر باشیم.»

استرالیایی‌ها تمایل دارند اقدامات دولت در زمینه سایبری را ببینند، به طوری که 65 درصد مردم معتقدند که دولت می‌تواند اقدامات بیشتری برای محافظت از امنیت سایبری آنها انجام دهد. به طور کلی نسل هزاره بیشترین ایمان را به تلاش‌های دولت داشتند، در حالیکه نسل ایکس کمترین اعتقاد را داشت. استرالیایی‌هایی که از مدیر رمز عبور استفاده می‌کردند، 33 درصد بیشتر از کسانی که از مدیریت رمز عبور استفاده نمی‌کردند، اطمینان داشتند که دولت تمام تلاش خود را انجام می‌دهد.

سالون خاطرنشان کرد :

«برای اینکه استرالیا یک ابرقدرت سایبری باشد، باید برای هر استرالیایی در اولویت قرار گیرد. واقعیت این است که سایبر یک ورزش تیمی است و همه ما باید نقشی را ایفا کنیم. دولت تنها می‌تواند کارهای زیادی انجام دهد. خوشبختانه شاهد بوده‌ایم که امنیت سایبری به سرعت در لیست اولویت‌های استرالیا قرار دارد. هفته گذشته، دولت رایزنی در مورد راهبرد جدید امنیت سایبری استرالیا را اعلام و وزیر هدف بلندپروازانه‌ای را برای تبدیل استرالیا به امن‌ترین کشور سایبری جهان تا سال 2030 تعیین کرد. این اطلاعیه در چارچوب استراتژی‌های امنیت سایبری 2016 و 2020، «REDSPICE»، سرمایه‌گذاری در قابلیت‌های سایبری برای اداره سیگنال‌های استرالیا، و اولین وزیر امنیت سایبری ما که در کابینه حضور دارد، قرار می‌گیرد؛ بنابراین شاهد هستیم که دولت‌های متوالی در سراسر طیف سیاسی متعهد به بهبود جایگاه امنیت سایبری در استرالیا هستند. زندگی مدرن فقط دیجیتالی‌تر می‌شود، بنابراین دولت‌ها در سراسر جهان باید درک کنند که سرمایه‌گذاری مستمر در امنیت سایبری یکی از حیاتی‌ترین راه‌ها برای محافظت از شهروندان و شیوه‌های زندگی آنها است.»

۸۹ درصد استرالیایی‌ها تمایل دارند دولت الزامات امنیت سایبری را برای همه سازمان‌ها افزایش دهد و اطلاعات قابل شناسایی عمومی (PII) را ذخیره ‌کند. حمایت از افزایش نیازهای دولتی در میان بیبی بومرها (95 درصد) قوی‌ترین و برای نسل زِد (83 درصد) کمترین بود.

رئیس امور دولت و سیاست عمومی شبکه‌های پالو آلتو در استرالیا و نیوزیلند اظهار داشت که وقتی در مورد الزامات امنیت سایبری صحبت می‌شود، مهم است که چارچوب‌های نظارتی موجود را بررسی کرد تا از هرگونه تکراری غیرضروری جلوگیری و در صورت لزوم از استانداردهای بین‌المللی و جهانی هماهنگ‌شده فناوری اطلاعات و ارتباطات استفاده شود.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.