about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

با توجه به رشد بی‌سابقه قیمت بیت کوین در یک سال اخیر، این ارز دیجیتال به محبوبیتی فراتر از تصور دست یافت و اکنون طبق آخرین گزارش‌‌ها، فعالیت‌‌های مربوط به استخراج بیت کوین حدود 0.5 درصد از کل برق مصرفی جهان را به خود اختصاص ‌می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ نیویورک تایمز با انتشار گزارشی، ضمن اشاره به افزایش فعالیت‌‌های استخراج یا همان ماینینگ رمزارز بیت کوین در طی ماه‌‌های اخیر، جزییاتی را در خصوص میزان برق مصرفی ماینرهای بیت کوین در جهان منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، استخراج بیت کوین حدود 91 تراوات ساعت برق را در سال مصرف ‌می‌کند که این عدد، بیشتر از برق مصرفی سالانه کشور فنلاند با جمعیتی معادل 5.5 میلیون نفر است. این یعنی، 0.5 درصد از کل برق مصرفی جهان به استخراج بیت کوین اختصاص می‌یابد که در مقایسه با پنج سال گذشته، رشدی 10 برابری را نشان ‌می‌دهد.

همچنین برای درک بهتر این عدد ‌می‌توان به این مورد اشاره کرد که برق مصرفی ماینرهای بیت کوین، هفت برابر میزان برق مصرفی فعالیت‌‌های شرکت بزرگ گوگل در سراسر جهان است. در این گزارش آمده که با توجه به افزایش بهای بیت کوین در سال‌‌های اخیر، این مسئله چندان هم دور از انتظار بود.

در حال حاضر، ارزش هر بیت کوین حدود 50 هزار دلار برآورد ‌می‌شود که در مقایسه با سال گذشته، افزایشی پنج برابری را نشان ‌می‌دهد. این در حالی است که قیمت بیت کوین در سال 2016، برابر با 500 دلار بود.

با افزایش رقابت میان ماینرها، استخراج بیت کوین در نوع خود به یک صنعت تبدیل شده و این فرآیند نیازمند استفاده از دستگاه‌‌ها و سرورهای تخصصی و دیتاسنترهای بزرگ با قابلیت‌‌های خنک‌کنندگی بالا به منظور جلوگیری از داغ شدن بیش از حد سیستم‌‌هاست.

طبق گزارش نیویورک تایمز، فرآیندهای استخراج بیت کوین نیز به مرور زمان پیچیده‌تر شده است. پیشتر و در سال 2011، یک ماینر با رایانه رومیزی خود ‌می‌توانست بیت کوین استخراج کند اما اکنون شرایط به گونه‌ای رقم خورده که با برق خانگی حدود 13 سال طول ‌می‌کشد تا یک ماینر بتواند یک بیت کوین را استخراج کند.

از طرفی دیگر، استخراج بیت کوین ‌می‌تواند تبعات سوء زیست محیطی را نیز به دنبال داشته باشد و این موضوع، واکنش‌‌هایی را از سوی چهره‌‌های سرشناس دنیای فناوری برانگیخته است. بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت چندی پیش هشدار داد که بیت کوین برای وضعیت آب و هوایی جهان مضر است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.