about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

استخدام 800 نیروی سایبری جدید در ژاپن

وزارت دفاع ژاپن برای تقویت امنیت سایبری این کشور قصد دارد 800 کارشناس جدید استخدام کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع ژاپن از برنامه‌های خود برای تقویت واحد امنیت سایبری خود از طریق جذب کارکنان جدید برای دفاع از این کشور در برابر حملات روزافزون و پیچیده سایبری خبر داد.

به گزارش روزنامه ژاپنی نیكی Nikkei وزارت دفاع این کشور قصد دارد تا ماه مارس سال آینده میلادی 800 کارمند جدید دیگر را به کار گیرد تا تعداد کارکنان واحد دفاع امنیت سایبری دولت را از 660 نفر به حدود 1500 نفر برساند. بخشی از این کارمندان از بخش خصوصی به بدنه دولت اضافه خواهند شد.

واحد امنیت سایبری  وزارت دفاع ژاپن در حال حاضر وظیفه محافظت از سیستم‌های مشترک مورداستفاده نیروهای دفاعی ژاپن را بر عهده دارد. روزنامه نیكی در این گزارش گفت، بااین‌وجود در سال 2022 یك واحد جدید برای نظارت بر دفاع سایبری در تمام نیروهای دفاعی راه‌اندازی خواهد شد.

دولت ژاپن در پی حمله سایبری ماه مه تصمیم به تقویت امنیت سایبری خود گرفته است. به گزارش رسانه NHK ژاپن مهاجمان طی یک حمله سایبری در ماه مه پلتفرم شرکت Fujitsu را هک و اطلاعات نهادهای مختلف دولتی ژاپن را به سرقت بردند که ازجمله آن‌ها می‌توان به وزارت زمین، زیرساخت، حمل‌ونقل و جهانگردی، دبیرخانه هیئت دولت و فرودگاه ناریتا اشاره کرد.

در همان ماه ، دولت ژاپن همچنین گزارش داد که مقررات جدیدی را در 44 بخش برای تقویت بیشتر دفاع سایبری ملی خود وضع می‌کند که تا حدی در پاسخ به حمله سایبری خط لوله کولونیال بود که در آمریکا رخ داد.

روزنامه نیكی در آن زمان در گزارشی گفت:

دولت قصد دارد با تصویب یك برنامه جامع و قانون جدید ، قوانین مختلف حاكم بر هر بخش را اصلاح كند. بخش‌هایی که انتظار می‌رود شاهد تغییرات قانونی باشند شامل مخابرات، برق ، امور مالی ، راه‌آهن ، خدمات دولتی و بخش بهداشت و درمان هستند. به‌طور خاص ، گزارش می‌شود که این بخش‌ها باید مسائلی را که ناشی از استفاده از تجهیزات یا خدمات خارجی است ، ازجمله ذخیره‌سازی داده‌های ابری و اتصال به سرورهای خارج از کشور ، موردبررسی قرار دهند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد