about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت اسرائیلی «CyTaka» هکرهای مسلمان را برای مبارزه با حماس در جنگ سایبری استخدام می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در بحبوحه جنگ جاری رژیم صهیونیستی و حماس، نبرد فراتر از میدان جنگ متعارف، جنگ در فضای سایبری نیز گسترش یافته است. اسرائیل از زمان شروع جنگ 55 درصد افزایش حملات سایبری به وب‌سایت‌های دولتی و امنیتی را تجربه کرده است.

دورون امیر (Doron Amir)، مدیر عامل «CyTaka»، یک شرکت امنیت سایبری برجسته، مسئول مبارزه با سیستم‌های سایبری است. وی نه تنها از دفاع سایبری بلکه از قابلیت‌های تهاجمی نیز برای بازدارندگی و مقابله با تهدیدات سایبری حمایت می‌کند.

امیر، یک کارآفرین اسرائیلی متخصص در نرم‌افزار، سایبری و امنیت اطلاعات، سال‌ها را به تحقیق در دنیای سایبری اختصاص داده است. تخصص او توسط پلیس رژیم صهیونیستی و وزارت اقتصاد و صنعت دنبال شده است.

علاوه بر این، او به طور فعال همکاری بین اسرائیلی‌ها و هکرهای کشورهای مسلمان و عرب را ترویج می‌کند، حتی در دفاتری در دبی با تحقیق و توسعه گلوبوس فعالیت می‌کند. امیر همچنین از اهدافی مانند پر کردن شکاف بین جوامع افراطی ارتدوکس و سکولار، ترویج برابری جنسیتی در فناوری پیشرفته و مقابله با مسائل بیکاری حمایت می‌کند.

کارشناسان معتقدند که امیر خاطره سال 2010 را زنده می‌کند، نقطه عطفی در بخش سایبری که با ویروس کامپیوتری استاکس‌نت مشخص شده است. این برنامه که توسط واحد 8200 و آژانس امنیت ملی (NSA) توسعه یافته، آسیب‌پذیری تأسیسات هسته‌ای را در معرض حملات سایبری قرار می‌دهد. امیر اهمیت این رویداد را برجسته و بر آسیب بالقوه‌ای که جنگ سایبری می‌تواند به زیرساخت‌های حیاتی وارد کند تأکید می‌کند.

مدیرعامل CyTaka در مورد پیشرفت رژیم صهیونیستی در عملیات‌های سایبری تهاجمی مدعی شد در حالیکه این رژیم دارای رهبران با استعداد در این زمینه است، پیروزی استراتژیک را نمی‌توان تنها با تخصص تاکتیکی تضمین کرد.

او با ترسیم موازی با جنگ جهانی دوم، توضیح داد که خلبانان آلمانی علیرغم داشتن مهارت‌ها و تجهیزات برتر، در نهایت در جنگ شکست خوردند. در جنگ سایبری، یک هکر باهوش می‌تواند خرابی ایجاد کند اما موفقیت بلندمدت را تضمین نمی‌کند. یک رویکرد جامع که مجموعه بزرگ‌تری از متخصصان سایبری ماهر را پرورش می‌دهد برای پیروزی ضروری است.

امیر ادعا کرد که سال 2015 نقطه عطف مهمی برای عملیات‌های سایبری تهاجمی رژیم صهیونیستی است. پیش از این، عرصه سایبری عمدتاً توسط ارتش اسرائیل و نیروهای امنیتی اداره می‌شد و بخش غیرنظامی را نادیده می‌گرفت. این خلأ ایجاد شد که به هکرها اجازه رشد داد و منجر به هرج و مرج فضای سایبری شبیه غرب وحشی شد.

با این حال، محققان ادعا کردند که با تأسیس اداره ملی سایبری در سال 2015، تمرکز به سمت حفاظت از فضای سایبری مدنی تغییر کرد. این سیستم به صورت شبانه‌روزی کار می‌کند و با شرکت‌های خصوصی و کارشناسان امنیتی برای شناسایی، مدیریت و پاسخ به تهدیدات سایبری همکاری می‌کند.

رژیم صهیونیستی با رهگیری و مسدود کردن میلیون‌ها حمله، یک «گنبد آهنین» دیجیتالی برای محافظت در برابر تهدیدات سایبری ایجاد کرده است.

شبکه‌ای از هکرهای بین‌المللی برای مبارزه با دشمنان رژیم صهیونیستی در حوزه سایبری

در طول جنگ کنونی، امیر رهبری ایجاد شبکه‌ای از هکرها از سراسر جهان از جمله مسلمانان را برای مقابله با فعالیت‌های ضداسرائیلی بر عهده داشت. وی مدعی شد که تلاش‌های هکرها مقابله با اطلاعات نادرست، جنگ روانی و عملیات‌های سایبری تهاجمی است.

امیر بر حمایت و کمک بی‌سابقه از سوی شخصیت‌های ارشد صنعت سایبری جهانی، حتی از کشورهایی که هرگونه ارتباط با رژیم صهیونیستی را ممنوع می‌کنند، تأکید کرد. این همکاری نشان دهنده علاقه مشترک به مبارزه با تروریسم سایبری است. وی ادعا کرد که مبارزه با حماس یا داعش به اسرائیلی‌ها محدود نمی‌شود، بلکه شامل هر کسی می‌شود که دیدگاه بشردوستانه دارد.

با توجه به قوانین رژیم صهیونیستی که شرکت‌های سایبری خصوصی را از حمله به سیستم‌های سایبری بین‌المللی محدود می‌کند، امیر از هکرهای خارجی که در چارچوب‌های قانونی فعالیت می‌کنند، استفاده می‌کند. این همکاری، اقدامات هدفمند را علیه مهاجمان سایبری که به اسرائیل حمله می‌کنند، امکان‌پذیر می‌کند. با شناسایی و خنثی‌سازی شبکه‌های هکری، زیان‌های اقتصادی ناشی از حملات را می‌توان کاهش داد.

علیرغم بدبینی همتایان این صنعت، امیر از تنظیم عملیات‌های سایبری تهاجمی برای شرکت‌ها و افراد خصوصی حمایت می‌کند. او مجوزهایی مشابه مجوزهای مورد نیاز برای اسلحه یا تأسیس شرکت‌های امنیت سایبری را پیش‌بینی می‌کند. اجازه دادن به افراد برای شرکت در عملیات‌های سایبری تهاجمی، در کنار نظارت و پاسخگویی مناسب، یک عامل بازدارنده در برابر حملات سایبری است.

امیر ضمن اذعان به مقررات سایبری اضطراری اخیر که توسط دولت به عنوان یک گام مثبت تصویب شده، بر نیاز به آزادی عمل بیشتر برای بررسی و پاسخ تهاجمی تأکید دارد. او همچنین بر مسئولیت ارائه دهندگان اینترنت و ارتباطات برای اطمینان از یکپارچگی و حفاظت از زیرساخت‌های خود برای کاهش حملات سایبری تأکید کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.