about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

استخدام هوش مصنوعی در دولت اندونزی

کشور اندونزی قصد دارد در سال 2020 بخشی از بدنه دولت خود را به هوش مصنوعی محول کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ فناوری هوش مصنوعی به سرعت در حال تکامل است و دانشمندان سرتاسر دنیا نظرات متفاوتی نسبت به آن دارند. در یک طرف افرادی مانند ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت معتقدند که این فناوری نوع جدیدی از مشاغل و فرصت‌ها را به وجود می‌آورد. از سوی دیگر افرادی مانند ایلان ماسک، مدیرعامل «Open AI» یا مؤسس گوگل آن را عامل نابودی بشر و از دست رفتن شغل‌ها می‌دانند.

جوکو ویدودو (Joko Widodo)، رییس جمهور اندونزی، در زمان ملاقات با مدیران شرکت‌های بزرگ این کشور، اعلام کرد دو مقام رده بالای دولتی در سال 2020، با هوش مصنوعی جایگزین می‌شوند. هدف از این کار کاهش بروکراسی بیش از حد و تغییر ساختار اقتصادی کشور به واسطه کاهش منابع طبیعی است.

ویدودو افزود، اندونزی باید به حوزه تولیدات فناوری‌های رده‌بالا مانند وسایل نقلیه الکتریکی، وارد شود. همچنین صنایع باید به جای صادرات مواد اولیه خام مانند زغال‌سنگ، از آن‌ها بهره‌برداری کنند.

رییس جمهور اندوزی ادامه داد:

من به وزیر اصلاحات اداری و بروکراسی خود گفتم که باید از 4 موقعیت رده‌بالای موجود در دولت، 2 عدد از آن‌ها با هوش مصنوعی جایگزین شوند. این اقدام سرعت بروکراسی را افزایش می‌دهد. البته این طرح هنوز به تصویب مجلس نیاز دارد.

وی هیچ‌گونه اطلاعاتی در رابطه با نحوه عملکرد هوش‌های مصنوعی و سامانه جایگزین نیروهای انسانی ارائه نداد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد