about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

استخدام افسر امنیتی ارتش از سوی شرکت ریتیون

یکی از افسران ارشد امنیت اطلاعات نیروی هوایی آمریکا به استخدام شرکت ریتیون در آمد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ پیتر کیم (Peter Kim)، افسر ارشد امنیت اطلاعات سابق نیروی هوایی آمریکا به شرکت ریتیون (Raytheon)، یکی از بزرگترین شرکای دفاعی نهاد های نظامی آمریکا پیوست. وی مدیریت امنیت و فناوری اطلاعات بخش موشکی این شرکت بزرگ امنیتی را برعهده خواهد داشت.

کیم در روز یکم ژوئن، نیروی هوایی را ترک کرد و به حدود یک ماه بعد به ریتیون پیوست و مدیر ارشد امنیت اطلاعات نیروی هوایی، واندا جونز هیث (Wanda Jones-Heath)، جایگزین وی شد.

بخش موشکی ریتیون، همانطور که از نامش بر می آید، مسئول توسعه و تولید سیستم های موشکی را برای نیروهای نظامی ایالات متحده و متحدان این کشور در جهان است. در این میان، کیم وظیفه حفاظت از اطلاعات و برخورد با خطرات موجود در فضای مجازی و تهدیدات سایبری این عرصه را برعهده دارد.

پیش از این در سال جاری، وزارت امور خارجه آمریکا، فروش یک محموله بزرگ تجهیزات موشکی به ارزش 500 میلیون دلار، به امارات و قطر، جهت استفاده در تهاجم به یمن را تایید کرد.

کیم که از مدیران امنیتی موثر و سرشناس ارتش به شمار می رود، پس از حدود 10 سال خدمت در بخش های مختلف مربوط به حوزه امنیت سایبری و زیرساخت و تقویت نسبی توان سایبری آمریکا، حال به استخدام شرکت ریتیون در آمده و مسئولیت توسعه و تولید سیستم های موشکی این شرکت را بر عهده گرفته است.
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد