about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

استتار سیگنال های الکتریکی با تورهای مشبک

نیروی زمینی آمریکا، سرگرم توسعه نسل جدید تورهای استتار است؛ تا آثار الکتریکی به جا مانده از سربازان و تجهیزات را پنهان کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تعدادی از مقامات رده بالای نیروی زمینی آمریکا، به منظور مقابله با چالش‌های فناوری‌های مدرن، به دنبال به‌کارگیری وسایل بسیار ساده هستند. این مشکل، فاش شدن موقعیت سربازان و واحدهای مختلف، به واسطه سیگنال‌های الکتریکی است. به نظر می‌رسد که این ارگان نظامی، برای رفع مسئله بالا، به دنبال توسعه نسل نوینی از تورهای مشبک مخصوص استتار است.

درحال حاضر، انواع مختلفی از تجهیزات استتار، گسترش داده شده‌اند. هدف از این کار، پنهان سازی امضاهای الکترونیکی، سربازان و تجهیزات مورد استفاده آنان، از دید چشم‌ها و حسگرهای واقع در سامانه‌های ارتباطی مدرن و تجهیزات هدف‌گیری است. این انتظار وجود دارد که نسل بعدی تورها، حفاظت چند سطحی را ارائه دهد.

نیروی زمینی آمریکا، در سال 2018، به منظور مهندسی، ساخت و توسعه نسل تازه «سامانه توری استتار بسیار سبک‌وزن، یا اولکانز» (ULCANS)، چندین قرارداد همکاری امضا کرد.

مارک میلی (Mark Milley)، رئیس ستاد نیروی زمینی، به تازگی در نشست کمیسیون تخصیص بودجه مجلس نمایندگان آمریکا در حوزه مدرن سازی نیروی زمینی، شیوه عملکرد فناوری یادشده را در شرایط گوناگون برای قانون‌گذاران شرح داد. کلیدی‌ترین مسئله‌ی استتار، امضاهای الکتریکی است که از طریق گرمای تولیدشده ازسوی بدن انسان و وسایل نقلیه تولید می‌شود. همچنین می‌توان به آثار نامرئی برجای مانند از سامانه‌های الکترونیکی اشاره کرد.

میلی گفت:

ما می‌دانیم که سامانه‌های دشمن، بسیار توانا هستند. این سامانه‌های استتار، در زمینه‌های متفاوتی به کار گرفته می‌شوند که طیف گسترده‌ای از تورهای مشبک روی خودرو، تا لباس تک‌تیراندازها، مختل کردن امضاهای الکترونیکی و گرمایی را در بر می‌گیرد.

درحالی که نسل قبلی تورهای استتار، از دهه 1990 بدون تغییر باقی‌ مانده‌ است، مقام نام برده اظهار کرد:

تجهیزات اولکانز، تا پایان سال 2019، عملیاتی خواهند شد. هدف از توسعه این فناوری، دفاع در برابر حسگرهای دشمنانی مانند: چین و روسیه است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.