about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

استارتاپ بر پایه بلاکچین

شرکت جنرال الکتریک (General Electric)، در اقدامی بی ‌سابقه اقدام به ایجاد استارتاپی بر پایه بلاکچین کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ با توجه به اعلام دولت ایالات ‌متحده درباره شکاف‌های امنیت سایبری در زیرساخت ‌های انرژی این کشور، استفاده از فناوری نوظهور بلاکچین (blockchain) در دستور کار قرار گرفته است. از این ‌رو این نقش آوری برای ایمن ‌سازی ماشین ‌آلات صنعتی باید در دستور کار قرار بگیرد و از چاه‌ های نفت گرفته تا مترهای هوشمند نیاز به ایمن‌سازی دارند. در این زمینه، شرکت جنرال الکتریک، برای ایجاد استارتاپ‌ های امنیتی، مبلغ 12 میلیون دلار سرمایه‌ گذاری کرده است.

با توجه به افزایش نگرانی ها در زمینه حملات سایبری به ویژه تجهیزات و سامانه های صنعتی متصل به اینترنت، این شرکت به فکر ایجاد نسل جدیدی از استارتاپ ها افتاد. از این رو وزارت امنیت داخلی آمریکا و اف بی آی در اوایل سال جاری نسبت به افزایش حملات سایبری هشدار دادند. بسیاری از این حملات با رویکرد درآمد زایی انجام می شوند و با راه اندازی باج افزار روی این سیستم ها و سامانه های صنعتی مشکلاتی را پیش می آورند.

این استارتاپ جدید در سامانه های توزیع شده فعالیت می کند و جلوی ناهنجاری ها را می گیرد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد