about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده است که علاوه بر چینی‌ها، ماینرهای لهستانی، هندی و ترکیه‌ای هم در ایران مزرعه استخراج رمزارز احداث کرده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان و به نقل از تجارت‌نیوز، این موضوع در حالی رخ می‌دهد که جیره‌بندی برق شهروندان ایرانی این روزها حاشیه‌ساز شده است و البته انگشت اتهام به سمت مزارع استخراج رمزارز در ایران نشانه رفته است. مزارعی که گفته می‌شود یکی از بزرگترین‌ آنها در اختیار چینی‌هاست.

با وجود این، مجیدرضا حریری، رییس اتاق بازرگانی ایران و چین به تجارت‌نیوز می‌گوید که نه فقط چینی‌ها که لهستانی‌ها، هندی‌ها و ترکیه‌ای‌ها هم در ایران مزارع رمزارز احداث کرده‌اند. او توضیح می‌دهد:

چین، لهستان، هند و ترکیه همه با مجوزهای وزارت صمت و وزارت نیرو فعالیت می‌کنند و البته نرخ برق آنها با بهای برق صادراتی محاسبه می‌شود.

او تاکید می‌کند که واگذاری ارز به مزارع رمزارز خارجی به صرفه‌تر از صادرات است و البته تاکید می‌کند که مصرف برق این مزارع رقم زیای نیست و فقط چیزی حدود ۳۰۰ مگاوات برق مصرف می‌کنند. این عدد در حالی اعلام می‌شود که میزان مصرف برق مزارع رمز ارز در ایران شفاف نیست و در حالی که رییس اتاق ایران و چین مصرف برق این مزارع را ۳۰۰ مگاوات اعلام می‌کند، رضا اردکانیان، وزیر نیرو آن را ۲ هزار مگاوات تخمین زده و علی بخشی، رئیس هیأت مدیره سندیکای برق ایران هم به مهر گفته بود که مصرف حدودی برق واحدهای رمز ارز کشور ۶ تا ۷ هزار مگاوات است و بر خاموشی‌ها حتما تاثیرگذار است.

البته حریری علت قطعی برق را استخراج رمز ارز نمی‌داند و می‌گوید:

حتی اگر عدد ۲ هزار مگاوات برای استخراج رمزارز صادق باشد، در کشور بیش از ۸۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب شده و بالای ۵۶ هزار مگاوات تولید مستمر دارد. به عبارتی این مقدار می‌شود یک واحد از سی واحد یا ماهی یک شب خاموشی.

رییس اتاق ایران و چین ادامه می‌دهد:

مساله‌ای مانند قطعی برق، مساله جدیدی نیست و این اولین باری نیست که ما با آن مواجه می‌شویم اما در این چند روز تبدیل به مساله اول مملکت شده است. رسانه‌ها نباید مانند عوام به شایعات دامن بزنند و باید محیط را شفاف کنند.

حریری خاطرنشان می‌کند:

چرا مرجعی مانند وزارت نیرو اطلاعات شفافی به مردم نمی‌دهد و چرا نتوانسته بگویید در صنعت برق ۲۰ درصد افزایش مصرف داشته‌ایم و این حرف‌ها دلیل متقنی ندارد.

تازه ترین ها
عدم
1404/02/20 - 17:43- جرم سایبری

عدم حذف داده‌ها پس از پرداخت باج به هکر مدارس تورنتو

هیئت مدارس ناحیه‌ای تورنتو روز چهارشنبه به والدین و کارکنان اطلاع داد که با وجود پرداخت باج توسط شرکت فناوری آموزشی پاور اسکول به یک هکر، همچنان نامه‌ای تهدیدآمیز برای اخاذی دریافت کرده است.

تعطیلی
1404/02/20 - 17:16- جرم سایبری

تعطیلی سرویس کریپتویی eXch توسط آلمان

پلیس آلمان زیرساخت‌های مربوط به پلتفرم رمزارزی eXch را توقیف و بیش از ۳۰ میلیون دلار ارز دیجیتال را مصادره کرد.

بازداشت
1404/02/20 - 17:06- آسیا

بازداشت کاپیتان کشتی مسبب آسیب به کابل دریایی دریای بالتیک

کاپیتان کشتی‌ای که باعث آسیب به یک خط لوله گاز زیر دریا بین فنلاند و استونی در دو سال پیش شد، به دلیل این حادثه در هنگ‌کنگ دستگیر و به زندان منتقل شده است.