about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

از هر ده برنامه اندروید، یک مورد بدافزار است!

این گزارش از سوی شرکت امنیتی " چیتا موبایل" منتشر شده است و نکته مهمی که در آن به چشم می خورد، شیوع بیشتر این بد‌افزار‌ها در قاره آسیا را نشان می دهند.

 حجم بالای استفاده از سیستم عامل موبایل اندروید با سهم حدودی ۶۸ درصد از بازار گوشی‌های هوشمند این سیستم عامل را به یکی از اهداف اصلی هکر‌ها و بدافزار‌ها تبدیل کرده است. شمار بد‌افزارها برای این سیستم عامل به شدت در حال افزایش است، تا جایی که اکنون تقریبا از هر ده برنامه تولید شده برای اندروید، یک مورد یا به کلی یا در بخشی از عملکرد خود بدافزار محسوب می‌شود.

در شش ماهه نخست سال جاری میلادی، رشد بدافزارها به سرعت در حال افزایش بوده است. تا جایی که این روند افزایشی ۲۵ برابر سال ۲۰۱۲ و دو و نیم ‌برابر سال ۲۰۱۳ بوده است. در این میان، بد‌افزارهای سرقت مالی بیش از همه سیستم عامل اندروید را هدف قرار گرفته و بیش از دو‌سوم تعداد کل بد‌افزارهای موجود برای اندروید را تشکیل داده اند.

قاره آسیا به لحاظ تعداد شیوع بد افزارها در صدر جدول قرار دارد، به گونه ای که کشورهای ویتنام و هند بیشترین حجم آلودگی بدافزاری را داشته‌اند. ایران نیز یکی از کشورهایی است که شیوع بد‌افزارهای اندروید در آن بسیار بالاست. در این گزارش اشاره شده است ‌که یکی از مهم‌ترین دلایل این موضوع، وجود بازارهای مشابه با بازار اصلی گوگل در این مناطق است که جنبه‌های امنیتی چندان مطمئنی ندارند.

تازه ترین ها
مشارکت
1405/06/31 - 09:28- آسیا

مشارکت چین و ماداگاسکار برای مقابله با کلاهبرداری‌های مخابراتی

چین و ماداگاسکار نخستین عملیات مشترک خود را علیه کلاهبرداری‌های مخابراتی آغاز کردند.

راه‌اندازی
1405/06/31 - 09:21- آسیا

راه‌اندازی استودیو گجت‌های پوشیدنی در امارات

شورای امنیت سایبری امارات با همکاری مِتا، نخستین برنامه «Wearables Studio UAE» را راه‌اندازی کردند.

حکم دادگاهی برای توقف جمع‌آوری داده‌های کاربران لینکدین

لینکدین حکم دادگاهی از یک قاضی در کالیفرنیا مبنی بر توقف جمع‌آوری انبوه داده‌های کاربران دریافت کرد.