about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

Google Messages قابلیتی را به برنامه خود افزوده است که تجربه کاربری مشتریان را بهبود می بخشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل مسیج به زودی پیامک های شما را در گروه های مختلف دسته بندی خواهد کرد. 


بر اساس اسکرین شات های اشتراک گذاری شده در توئیتر، اپلیکیشن گوگل مسیج به زودی دسته بندی مخنلفی مانند شخصی، مبادلاتی و تبلیغاتی ، رمز یک بار مصرف و ... را در این برنامه به نمایش خواهد گذاشت.


دسته بندی پیامک ها بر اساس محتوا، احتمالا با هدف بهبود تجربه مشتریان صورت خواهد گرفت.
گوگل از قبل بر روی ویژگی های متنوعی مانند حذف خودکار رمز یک بار مصرف پس از 24ساعت ، کار کرده است.
به گزارش کاربران توئیتر، گوگل در حال تست دسته بندی پیامک ها بر روی گوگل مسیج می باشد و به زودی به صورت گسترده منتشر خواهد شد.
برنامه های زیادی مانند Truecaller و وان پلاس مسیج اپ از قبل گزینه های فیلتر کردن پیلمک را مورد استفاده قرار می دادند.


طبق گزارشات چند روز گذشته، گوگل همچنین در حال کار کردن بر روی قابلیت حذف خودکار رمز های یک بار مصرف پس از 24 ساعت می باشد. 


اساسا رمز های یک بار مصرف ارسال شده، 30 دقیقه پس از دریافت هیچ کارایی ندارند. اما هدف گوگل از ایجاد این قابلیت، کم کردن حجم پیام های دریافتی کاربران است و پراکندگی را در لیست پیامک های آنان از بین می برد.
علاوه بر این، کاربران گوگل در هند پیامک های کلاهبرداری زیادی را دریافت می کنند و این قابلیت می تواند به آن ها کمک کند.
هر دوی این قابلیت ها تجربه کاربری مشتریان را در مجموع بهبود می بخشد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد