about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

آلفابت و اتحادیه اروپا تصمیم دارند قبل از وضع قوانینی برای نظارت بر هوش مصنوعی، پیمانی برای توسعه این فناوری با شرکت های اروپایی و غیر اروپایی ببندند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، تیری برتون کمیسر اتحادیه اروپا در امور بازارهای داخلی پیش تر با ساندار پیچای، مدیر ارشد اجرایی گوگل و شرکت مادر آن(آلفابت) در بروکسل دیدار کرده بود.

کمیسر اتحادیه اروپا در امور بازارهای داخلی در بیانیه ای اعلام کرد: پیچای و من به توافق رسیدیم که نمی توانیم منتظر بمانیم تا قوانین هوش مصنوعی به طور واقعی اجرا شود و باید قبل از پایان یافتن مهلت قانونی با تمام توسعه دهندگان هوش مصنوعی که هم اکنون مشغول فعالیت هستند یک پیمان اختیاری امضا کنیم.

وی همچنین از کشورهای اروپایی و قانونگذاران منطقه خواست جزئیات قوانین پیشنهادی کمیسیون را تا قبل از پایان سال نهایی کنند.

البته هر دو گروه هنوز مذاکرات برای حل اختلاف نظرهایشان را آغاز نکرده اند.

نگرانی ها درباره پتانسیل هوش مصنوعی برای واژگون کردن شیوه عملکرد جامعه و کسب و کارها در حال افزایش است. از سوی دیگر این فناوری با سرعتی بالا در حال پیشرفت است. دولت ها مشغول فعالیت هستند تا راهی برای کنترل پیامدهای منفی این فناوری بدون از دست دادن مزایای آن یا از بین بردن نوآوری بیابند.

مارگارت وستاگر کمیسر رقابت اتحادیه اروپا نیز با پیچای دیدار و به نیاز برای همکاری با یکدیگر تاکید کرد. او در توئیتی نیز نوشت: ما هرچه سریع تر نیاز به یک قانون هوش مصنوعی داریم. اما فناوری مذکور با سرعت بالایی در حال تحول است، بنابراین هم اکنون نیازمند توافق های داوطلبانی درباره قوانین جهانی برای هوش مصنوعی هستیم.

به گفته وستاگر اتحادیه اروپا و آمریکا تصمیم دارند همکاری درباره هوش مصنوعی را گسترش دهند تا قبل از اجرایی شدن قانون حداقل استانداردها را ایجاد کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

دسترسی
1404/09/24 - 13:25- سایرفناوری ها

دسترسی به پردازنده کوانتومی گوگل توسط دانشمندان بریتانیایی

دانشمندان بریتانیایی از طریق یک همکاری تحقیقاتی به پردازنده کوانتومی گوگل دسترسی پیدا می‌کنند.

برنامه‌ریزی
1404/09/24 - 12:21- آسیا

برنامه‌ریزی ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌

رئیس شرکت مخابراتی ان‌تی‌تی اظهار داشت که ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌ به یک رویکرد خاص نیاز دارد.