about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اتحادیه اروپا از گوگل، توییتر و فیسبوک خواستار ارائه گزارشات ماهانه در مورد مبارزه آن‌ها با پخش اخبار جعلی شدند و به نقش روسیه و چین در دروغ‌پراکنی اشاره کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «ورا جورووا»، کمیسیونر امور شفافیت و ارزش‌های کمیسیون اروپا به نگرانی‌های این اتحادیه در مورد پخش اخبار جعلی در مورد کووید ۱۹ و نقش برخی کشورها در اثرگذاری منفی بر اروپا اشاره کردند.

«جورووا» گفت پخش اخبار جعلی به دموکراسی و سلامت مردم آسیب می‌زند، همچنین در اقتصاد نیز اثر منفی گذاشته و اقدامات بهداشتی را تضعیف می‌کند. وی افزود پخش اخبار جعلی در مورد واکسن ویروس کرونا سبب شده تا تمایل مردم آلمان به واکسن زدن در بازه دوماهه ۲۰ درصد کاهش پیدا کند.

کمیسیون اروپا گفت پلتفرم‌های اجتماعی باید هرماه در مورد مبارزه با دروغ‌پراکنی و اقدامات خود برای ترویج مطالب موثق گزارش منتشر کرده و پخش اخبار و تبلیغات جعلی در مورد ویروس کرونا را محدود کنند.

«جورووا» گفت که اپلیکیشن چینی TikTok به منشور اخلاقی کمیسیون اروپا خواهد پیوست تا با پخش اخبار جعلی در این پلتفرم مبارزه کند. از دیگر شرکت‌های عضو منشور اخلاقی می‌توان به گوگل، فیسبوک، توییتر و موزیلا اشاره کرد.

«جوزپ بورل» مبارزه با اخبار جعلی را نبرد در میدانی توصیف کرد که در آن جنگجویان به‌جای شمشیر از کیبورد استفاده می‌کنند.

کمیسیون اروپا افزود: «برخی بازیگران خارجی و کشورها، به‌خصوص روسیه و چین، در کمپین‌های پخش اخبار جعلی در اروپا، کشورهای همسایه و دنیا فعالیت کرده‌اند.»

اتحادیه اروپا قصد دارد با تقویت استراتژی ارتباطی و دیپلماسی، با دروغ ‌پراکنی مبارزه کرده و پشتیبانی از رسانه‌های مستقل و آزاد، اعتبارسنج‌ها و محققان را افزایش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.