about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

ارسال پیامک انبوه ممنوع شد

چندی پیش نیز معاون وزیر ارتباطات از قطع ۱۲۰ هزار سیم‌کارت ارسال‌کننده پیامک انبوه تبلیغاتی خبر داده بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اعلام کرد که بر اساس مصوبه ۲۱ شورای عالی فضای مجازی و آئین‌نامه‌های مربوط به آن‌که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه شده، ارسال پیامک انبوه ممنوع است.
مجید حقی در همین رابطه افزود:

در مقررات تصویب شده در شورای عالی فضای مجازی سقف مجاز برای ارسال پیامک در شبانه‌روز ۵۰۰ پیامک تعیین‌شده است که اپراتورهای تلفن همراه از امروز 25 فروردین 98 آن را اجرائی می‌کنند.

مطابق گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این تصمیم ین تصمیم در راستای رسالت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حمایت و حفاظت از حقوق مشترکین در حوزه ICT اجرائی شده است و این انتظار وجود دارد که رضایتمندی مشترکین را در پی داشته باشد.

از چندی پیش که مردم نسبت به حجم انبوه تبلیغات پیامکی بارها و بارها اعتراض خود را نسبت به این موضوع در شبکه‌های اجتماعی نشان دادند، وزارت ارتباطات تلاش کرد تا در اقداماتی مختلف جلوی ارسال این حجم از پیامک‌ها گرفته شود. محدودیت سازی پیامک به ۵۰۰ عدد در شبانه‌روز می‌تواند تا حدی در برابر این اقدامات نقش راه حلی را ایفا کند.

چندی پیش نیز معاون وزیر ارتباطات از قطع ۱۲۰ هزار سیم‌کارت ارسال‌کننده پیامک انبوه تبلیغاتی خبر داده بود او همچنین پیش‌تر در مورد چگونگی حذف این پیامک‌ها گفته بود:

در اینجا بحث فرهنگ‌سازی مطرح است و این‌که راهکارهای ارزان‌تر مانند تبلیغات برای کسب‌وکارهای کوچک فراهم شود. تا زمانی که برای یک تبلیغ کوچک در صداوسیما یا در بیلبوردهای شهری باید میلیون‌ها تومان پرداخت شود، آن‌ها قاعدتاً سراغ تبلیغات ارزان‌تری می‌روند که اگرچه برای کسب‌وکار یک راهکار ارزان‌قیمت است، اما برای مردم مزاحمت دارد.

با وضع این قانون به نظر می‌رسد افرادی که به‌عنوان‌مثال با داشتن یک اپلیکیشن، نیازمند به ارسال تعداد زیادی پیامک برای کاربران خود در روز هستند؛ باید شماره خدماتی دریافت کنند. «حمید موصوف» کارشناس فناوری در این رابطه می‌گوید:

در پنل اس ام اس سرشماره‌ها به دو شاخه پیامک خدماتی و پیامک تبلیغاتی دسته‌بندی می‌شوند. خط خدماتی برای ارسال پیامک‌ اطلاع رسانی به اعضای یک اپلیکیشن فرستاده می‌شود، مانند کدفعال سازی و وریفای شماره موبایل ؛ پیامک‌هایی که با شماره خدماتی ارسال می‌شود از خطوط بلک لیست عبور کرده و به کلیه شماره‌ها ارسال می‌شود.

به گفته او برای تبدیل خطوط تبلیغاتی به شماره خدماتی اختصاصی می‌بایست شرکت حقوقی وجود داشته باشد، تعهدنامه خدماتی را تکمیل نماید و همراه با سفته به اوپراتور جهت انجام پروسه خدماتی تحویل دهد. افراد حقیقی نیز با داشتن نماد اعتماد الکترونیک یا مجوز کسب‌وکار می‌توانند درخواست شماره خدماتی داشته باشند.

گفتنی است مشترکان تلفن همراه می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری ستاره هشت‌صد مربع (# 800 *) نسبت به درخواست قطع سرویس پیامک‌های انبوه تبلیغاتی و ارزش‌افزوده اقدام کنند. البته باوجود راه‌اندازی این سامانه‌ها، راهکارهای جدیدی برای ارسال پیامک‌های تبلیغاتی از سوی برخی افراد اتخاذ شده و بدین ترتیب عده‌ای با بهره‌گیری از سیم‌کارت‌های شخصی به‌جای سرشماره‌های ارسال پیامک انبوه به ارسال این پیام‌ها می‌پردازند.

پیامک‌های انبوه از سه طریق شماره‌های تلفن ثابت، تلفن همراه و سرشماره‌های تبلیغاتی ارسال می‌شود؛ البته بسیاری از پیامک‌های ارسالی با شماره‌های تلفن همراه شخصی ارسال می‌شود و امکان ثبت شکایت از این شماره‌ها نیز در سامانه ۸۰۰ فراهم‌شده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد