about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گروهی از جنایتکاران سایبری دست به ارسال پستی حافظه‌های فلش آلوده به باج افزار برای افراد مختلف در آمریکا کرده‌اند تا رایانه‌های مردم را آلوده کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، بررسی‌های پلیس آمریکا نشان می‌دهد برای ارسال این باج افزار که در قالب حملاتی موسوم به بداتکس برای افراد ارسال شده از ظرفیت شرکت پست آمریکا استفاده شده است.

در پاکت‌های حاوی حافظه‌های فلاش آلوده ادعا شده این حافظه‌های فلاش حاوی هشدارهای وزارت بهداشت این کشور هستند و در برخی از آنها هم کارت‌های هدیه شرکت آمازون قرار گرفته است.

حافظه‌های مذکور می‌توانند کلمات عبور تایپ شده با صفحه کلیدها را سرقت کنند، فرامینی را به طور مخفی بر روی رایانه‌ها اجرا کنند، بدافزارهای مخفی را بر روی سیستم‌ها نصب کنند یا ترافیک شبکه‌های رایانه‌ای در حال عبور را دستکاری و مسیردهی مجدد کنند.

پیش از این یک بار در سال ۲۰۲۰ نیز از این روش در آمریکا برای ارسال حافظه‌های فلش آلوده استفاده شده بود. در آن مقطع هکرها مدعی شده بودند این حافظه‌ها توسط شرکت بست بای ارسال شده‌اند و حاوی دستورالعمل مشاهده محصولاتی هستند که با کارت هدیه قابل خریداری هستند.

منبع:

تازه ترین ها
دستگیری
1405/07/02 - 11:44- آسیا

دستگیری جوان 19 ساله بحرینی به اتهام اخاذی اینترنتی

بحرین مردی ۱۹ ساله را به اتهام اخاذی اینترنتی از نوجوانی ۱۴ ساله بازداشت کرد.

تأکید
1405/07/02 - 11:35- هوش مصنوعي

تأکید سازمان ملل بر حفاظت قوی در حوزه هوش مصنوعی

رهبران جهان در مجمع عمومی سازمان ملل خواستار تدابیر حفاظتی قوی‌تر در حوزه هوش مصنوعی شدند.

کامبوج
1405/07/02 - 11:27- آسیا

کامبوج میزبان کنفرانس بین‌المللی مبارزه با کلاهبرداری‌های آنلاین

کامبوج میزبان کنفرانس بین‌المللی دو روزه مبارزه با کلاهبرداری‌های آنلاین با حمایت اینترپل بود.