about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ارسال ماهواره سایبری چین به فضا

کشور چین اولین ماهواره طرح هانگیان را برای بهبود ارائه خدمات اینترنتی و ارتباطی به فضا پرتاب کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «manilatimes»؛ کشور چین به تازگی ماهواره‌ی ارتباطی جدیدی را به فضا پرتاب کرد که پیشرفت قابل‌توجهی را در این زمینه همراه خود دارد.

با توجه به گزارش شرکت صنعت و علوم هوافضای چین (Casic)، ماهواره یادشده، اولین نمونه‌ی پرتاب شده به فضا در قالب پروژه هانگیان چین (Hongyun) است که روی ارتباطات، سنجش از راه دور و ناوبری تمرکز دارد. از این پروژه به عنوان پایه‌ای از خدمات ارائه شده در مدار لئو (LEO)، برای آزمایش‌های اینترنت آینده و کاربردهای مختلف یاد می‌شود.

ماهواره پرتاب شده دارای یک دماسنج است تا بتواند درجه حرارت اتمسفر را اندازه‌گیری کند. از دیگر امکانات این وسیله می‌توان به قابلیت شناسایی کشتی‌ها، سامانه نظارت خودکار روی سیستم‌های پخش و جمع‌آوری داده اشاره کرد. به کمک این ویژگی‌ها می‌توان موقعیت‌های دقیق کشتی‌ها و هواپیما را شناسایی کرد. از طرفی این فناوری، برنامه‌های کاربردی متنوعی مانند: تحقیقات علمی، محیطی، دریایی و کنترل ترافیک هوایی را انجام می‌دهد.

پروژه هانگیان اولین بار در سال 2017 معرفی و اعلام شد تا سال 2020، 4 ماهواره به فضا پرتاب خواهد شد. همچنین در بازه زمانی سال های 2021 تا 2025، در قالب یک برنامه 5 ساله، 156 ماهواره‌ی دیگر نیز به فضا فرستاده می‌شوند.

پروژه‌ی مذکور، به چین و کشورهای کمتر توسعه‌یافته، خدمات ارتباطی و اینترنت با تأخیر کم ارائه می‌دهد. به علاوه این طرح به برقراری ارتباطات اضطراری، جمع‌آوری داده حسگرها و کنترل از راه دور تجهیزات خودمختار کمک خواهد کرد.

مقامات شرکت صنعت و علوم هوافضای چین شرح دادند، ماهواره‌های نیروی دریایی هم‌اکنون نیز خدمات مشابهی را ارائه می‌دهند؛ اما آن‌ها در فاصله‌ی 36 هزار کیلومتری از سطح زمین قرار دارند و همین مسئله تأخیر زمانی بالایی را به وجود می‌آورد. به‌علاوه ارائه خدمات به وسیله‌ی آن‌ها بسیار هزینه بر است.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.