about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کنگره آمریکا، لایحه 2طرفه اینترنت اشیا را برای ترامپ ارسال می‎‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ در ماه نوامبر سال جاری، «H.R. 1668» ، قانون بهبود امنیت سایبری اینترنت اشیای سال 2020، به اتفاق آرا به‌وسیله مجلس سنا تصویب شد. این لایحه اکنون برای امضا یا وتو برای دونالد ترامپ ارسال شده است.

لایحه فوق به مؤسسه استاندارد و فناوری (NIST) و دفتر مدیریت و بودجه (OMB) نیاز دارد تا اقدامات خاصی را برای افزایش امنیت سایبری دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) انجام دهند. اینترنت اشیا گسترش اتصال اینترنت به دستگاه‌های فیزیکی و اشیا در طول روز را توصیف می‌کند. نمونه‌هایی از دستگاه‌های اینترنت اشیا شامل وسایل متصل به اینترنت، ترموستات‌ها، قفل‌ها یا ردیاب‌های دود هستند، اما اکنون تقریباً در همه انواع محصولات خرده‌فروشی فراگیر شده‌اند.

این لایحه به طور خاص به مؤسسه استاندارد و فناوری برای ایجاد حداقل یا پایه استانداردهای امنیت سایبری اینترنت اشیا نیاز دارد. سپس دفتر مدیریت و بودجه وظیفه دارد با مشورت با مؤسسه دستورالعمل‌هایی را برای آژانس‌ها صادر کند.

لازم به ذکر است که این لایحه سازمان‌های فدرال را ملزم می‌کند که فقط از دستگاه‌های مطابق با استانداردهای مؤسسه استاندارد و فناوری استفاده کنند و صریحاً دولت را از ورود به هر قرارداد غیرمنطبق با این استانداردها منع می‌کند. از آنجا که این لایحه دولت را از هرگونه قرارداد با اشخاص ثالث، که منجر به خرید یا استفاده از دستگاه‌های اینترنت اشیای ناسازگار با استانداردهای مؤسسه می‌شود، منع می‌کند، به احتمال زیاد لایحه تولیدکنندگان محصولات را تشویق به اتخاذ استانداردهای مؤسسه استاندارد و فناوری می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.