about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ارسال رمز عبور از طریق بدن انسان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ارسال رمز عبور از طریق هوا و امواج رادیویی مانند وای‌فای و بلوتوث باعث می‌شود تا هر کسی امکان استراق سمع آن را داشته باشد. این آسیب‌پذیری به هکرها اجازه می‌دهد به راحتی اطلاعات کاربران را سرقت کنند.
مهندسان رایانه و الکترونیک دانشگاه واشنگتن (University of Washington) به‌تازگی اعلام کرده‌اند موفق به ایجاد روشی شده‌اند که رمز عبور را از طریق بدن انسان منتقل می‌کند. این کار با استفاده از انتقال فرکانس پایین تولید شده توسط حسگر اثرانگشت و صفحه‌ی لمسی ابزارهای هوشمند انجام شده و خطری را برای کاربر ایجاد نمی‌کند.
شیام گولاکوتا (Shyam Gollakota)، استاد دانشگاه واشنگتن گفت: «تا کنون از حسگر اثرانگشت تنها به‌عنوان ابزاری برای وارد شدن به رابط کاربری دستگاه‌ها استفاده می‌شد؛ اما ما برای اولین بار نشان دادیم که می‌توان از این حسگر برای انتقال اطلاعات از طریق بدن انسان استفاده کرد.»
محققان برای معرفی بهتر اختراع خود اعلام کردند با استفاده از فناوری آن‌ها می‌توان اطلاعات شناسایی را بین ابزارهایی که تماس مستقیم با بدن انسان دارند جابه‌جا کرد. به‌عنوان مثال برای باز کردن درهای هوشمند، کاربر می‌تواند به جای وارد کردن رمز عبور، استفاده از اثرانگشت یا عنبیه‌ی چشم، اطلاعات شناسایی را از تلفن هوشمند خود و از طریق بدن به در منتقل کند. همچنین از این روش می‌توان برای باز کردن رمز ابزارهای پوشیدنی استفاده کرد.

 


مهرداد حصار، یکی از محققان پروژه گفت: «فرض کنیم من می‌خواهم دری را با استفاده از یک قفل هوشمند باز کنم. من می‌توانم به‌صورت هم‌زمان دستگیره‌ی در و حسگر اثرانگشت تلفن خود را لمس کنم تا بدون لو رفتم اطلاعات، آن‌ها را انتقال داده و در باز شود.»
محققان برای آزمایش فناوری خود از حسگرهای اثرانگشت مختلف مانند حسگر آیفون و لپ‌تاپ‌های لنوو استفاده کردند. آن‌ها موفق شدند اطلاعات را از طریق بدن 10 فرد با ویژگی‌های فیزیکی مختلف مانند وزن و قد انتقال بدهند. همچنین حتی اگر کاربر در زمان انتقال اطلاعات در حال حرکت دادن بدن باشد نیز اطلاعات به درستی منتقل می‌شوند. به علاوه آن‌ها نشان دادند که می‌توان از این فناوری در حالت‌های مختلفی مانند نشسته، ایستاده یا خوابیده استفاده کرد و سیگنال‌ها را از طریق بدن، دست، پا و دیگر اعضای بدن نیز منتقل کرد.
پژوهشگران برای ساخت فناوری خود از فرکانس‌هایی در بازه‌ی 2 تا 10 مگاهرتز استفاده کردند که با وجود توانایی انتقال از طریق بدن، امکان انتشار در هوا را ندارد. سرعت انتقال اطلاعات در لپ‌تاپ 50 بیت در ثانیه و برای حسگرهای اثرانگشت 25 بیت در ثانیه است که برای انتقال یک رمز ساده، کافی به نظر می‌رسد. با وجود این محققان اعلام کردند در آینده‌ی نزدیک می‌توان به سرعت بالاتری برای جابه‌جایی اطلاعات دست پیدا کرد.

 

 

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.