about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

بانک مرکزی چین رهبر جدیدی برای ارز دیجیتال خود تعیین کرده است که ادعا دارد یوان دیجیتال دارای ویژگی‌هایی خواهد بود که در لیبرای فیس‌بوک وجود ندارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «ارز دیجیتال»؛ به نقل از کوین‌‌دسک و به گزارش بخش خبری سازمان اوراق بهادار شانگهای، آقای چانگ چون مو، مدیر اسبق بخش پرداخت و تسویه‌ حساب بانک خلق چین، اخیرا رهبری بنیاد تحقیقاتی ارز دیجیتال چین را بر عهده‌ گرفته است.

مطابق گفته‌های این بخش خبری دولتی، آقای مو که به‌ تازگی جزئیات جدیدی از نحوه توسعه ارز دیجیتال چین در یک اتاق مخفی جدا از ادارات مرکزی بانک‌های پکن منتشر کرده، آن را یک ارز دیجیتال و ابزار پرداخت الکترونیک توصیف کرده است که دارای «خصیصه‌های ارزشمند» بسیاری است.

او در صحبت‌هایش خاطرنشان کرد:

خصوصیات کاربردی این ارز درست مانند پول کاغذی خواهد بود، اما به‌ صورت دیجیتال.

اما شاید مهمترین بخش از صحبت‌های او زمانی بود که با مشخص کردن برخی جنبه‌های فنی این ارز دیجیتال، آن را با ارز دیجیتال فیسبوک یعنی لیبرا مقایسه کرد.

این گزارش به نقل از آقای مو گفته است که یوان دیجیتال بانک خلق چین را می‌توان بدون نیاز به حساب بانکی، تلفن همراه و حتی یک شبکه اینترنتی بین کاربران آن منتقل کرد. البته در صورتی‌که کیف پول قبلا روی تلفن همراه نصب‌ شده باشد، در این صورت از طریق برقراری تماس فیزیکی با تلفن همراه مقابل می‌توان این ارز را به کیف پول دیگر منتقل کرد. به‌ احتمال‌ زیاد در این ویژگی از فناوری ارتباطات میدان نزدیک (NFC) استفاده خواهد شد.

به گفته مو این قابلیتی است که حتی لیبرا هم از انجام آن ناتوان بوده است.

بخش خبری سازمان اوراق بهادار شانگهای به نقل از آقای مو گزارش داده است که برای استفاده از این ارز دیجیتال حتی به حساب بانکی هم نیازی نیست و این ارز «شکل آزاد نظام کنترلی سنتی حساب‌های بانکی محسوب می‌شود.» او در ادامه گفت که این ارز به کاربران این امکان را می‌دهد که از حریم خصوصی خود هنگام استفاده از این سیستم محافظت کنند.

با این‌ وجود، این ارز دیجیتال مثل ارزهای فیات از طریق بانک‌های تجاری تحویل داده خواهد شد. بانک‌ها برای دریافت این ارز باید نزد بانک خلق چین حساب باز کرده و ۱۰۰ درصد ارزش توکن ها را پرداخت کنند. بعد از این است که کاربران قادر خواهند بود از طریق بانک‌ها یا سازمان‌های بازرگانی مشخص‌ شده، کیف پول دیجیتالی خود را افتتاح کنند.

مو در پایان گفت که دلیل اصلی توسعه این ارز دیجیتال «برنامه‌ریزی برای آینده» با هدف حفاظت از برتری پولی و ارز رسمی چین است. این نقل‌قول به ما نشان می‌دهد که توسعه سریع این ارز توسط این بانک مرکزی در واکنش به عرضه ارز لیبرا از سوی فیس‌بوک صورت گرفته است.

ژائو ژیائو چوان، رئیس اسبق بانک خلق چین، در ماه جولای اذعان کرده بود:

لیبرا مفهومی معرفی کرده است که می‌تواند کسب‌وکارهای فرامرزی و سیستم‌های پرداخت را تحت تاثیر خود قرار دهد. به همین دلیل چین باید اقدامات لازم را برای تبدیل یوان به یک ارز قدرتمندتر انجام دهد.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.