about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ممکن است در آینده ای نه چندان دور بتوانید سطح قند و فشار خون خود را از طریق اپل واچ خود اندازه بگیرید.

 بنا به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شایعات قدیمی مربوط به قابلیت نظارت بر قند خون اپل واچ ها به تازگی اعتباراتی کسب کرده است. بنا به گزارشات موجود شرکت فناوری بهداشتی راکلی فوتونیکس (Rockley Photonics) اخیراً در پرونده SEC تایید کرده است که اپل در طی دو سال گذشته بزرگترین مشتری آن بوده است و همچنین توافقی مداوم برای توسعه محصولات آینده خود دارد.

 تمرکز این شرکت روی سنسورهایی بوده است که میزان گلوکز خون، فشار و حتی سطح الکل خون را ردیابی می‌کنند که این موضوع نشان می‌دهد که حداقل یکی از این ویژگی ها در اپل واچ های آینده در دسترس خواهد بود.

 پشتیبانی اپل از بیماران دیابتی تاکنون محدود به حمل مانیتور های شخص ثالث در فروشگاه‌های خود بوده است.

 هیچ تضمینی وجود ندارد که معامله را کلی منجر به تولید محصولات شود. شرکت اپل با تمرکز اپل واچ بر موضوع سلامتی مشکلی ندارد همچنین تمایلات صنعتی زیادی به توسعه سنسورهای اندازه گیری قند خون پوشیدنی بدون نیاز به سوزن وجود دارد. اگر اپل بتواند این فناوری را در یک محصول اصلی مانند ساعت وارد کند می‌تواند مزیتی برای افراد مبتلا به دیابت ایجاد کند که بتوانند دیابت خود را با سختی کمتری کنترل کنند.

دیگر فناوری‌های شرکت را کلی نیز می‌توانند کمک کننده باشند. ارزیابی فشار خون می تواند شما را نسبت به مسائلی مانند استرس آگاه کند و نظارت بر سطح الکل خون می تواند به شما هشدار دهد.

 اینکه آیا انجام این کار امکان پذیر است یا خیر مسئله دیگری است. اپل هنوز باید به مواردی چون طول عمر باتری و قیمت نیز توجه کند و شما می توانید مدتی منتظر همه این ویژگی ها باشید (با فرض اینکه همه این ویژگیها به مرحله تولید و عملی شدن می رسند).

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد