about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ترکیه در سال گذشته در دو مورد در ارتباط با آزادی رسانه‌های آنلاین خبرساز شد. در یک مورد دولت این کشور توییتر را فیلتر کرد و در مورد دوم، فیلتر وب‌سایت یوتیوب در این کشور برای چند روز خبرساز شد. در هر دو مورد هم علت فیلتر شدن شبکه اجتماعی توییتر و رسانه اجتماعی یوتویب توسط دولت ترکیه، انتشار اخبار و مطالبی بود که مطلوب دولت این کشور نبود چرا که خبرهایی از حزب حاکم را منتشر می‌کرد که قرار بود محرمانه بوده و از دید مردم مخفی بماند.

اردوغان در ملاقاتی با نمایندگان کمیته حمایت از روزنامه نگاران و موسسه بین‌المللی مطبوعات در استانبول و در جریان نشستی که با حمایت سازمان ملل برگزار شد به صراحت اعلام داشت که مخالفتش با اینترنت روز به روز بیشتر از قبل می‌شود.

در ماه مارس وقتی تظاهرکنند‌گان میدان گزی یا استقلال ترکیه از توییتر برای هماهنگی تظاهرات و انتشار دیدگاه‌های خوداستفاده کردند، دولت دستور فیلتر کردن این شبکه را داد. البته دادگاه بعدا این حکم را شکست هرچند دولت ترکیه تا جایی که توانست در برابر اجرای آن و رفع فیلتر توییتر مقاومت کرد.

نکته قابل توجه اینست که مردم ترکیه پس از انگلستان دومین کشور اروپایی هستند که بیشترین زمان را در اینترنت سپری می‌کنند و ٩٠ درصد از آن‌ها حساب فیس‌بوک و ٧٠ درصد هم حساب توییتر دارند.

همه این تحرکات در حالی است که اردوغان و حزب او از اینترنت برای پیشبرد برنامه‌ها و تبلیغات سیاسی خود استفاده می‌کنند و برای نمونه در جریان تظاهرات سال گذشته در میدان گزی، اعلام کردند که در نظر دارند ٦٠٠٠ کاربر اینترنت را برای انجام تبلیغات سیاسی به نفع این حزب در توئیتر، فیس‌بوک، اینستاگرام و یوتیوب استخدام کنند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.