about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

 اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در جریان سخنرانی خود در شهر آنکارای از برنامه دولت خود برای تحریم محصولات الکترونیکی شرکت های آمریکایی خبر داد و گفت:« واقعیت این است که در مقابل محصولات تولیدی شرکت اپل، تولیدات شرکتی مثل سامسونگ هم در بازار جهانی وجود دارد.»

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اظهارات آقای اردوغان در حالی بیان شد که پیشتر تصاویر بسیاری از او در حالی که از گوشی تلفن همراه اپل یا آی‌پد استفاده می‌کرده، منتشر شده و در جریان کودتای نافرجام سال ۲۰۱۶میلادی، او با استفاده از اپلیکیشن ارتباطی «فیس‌تایم» که توسط شرکت آمریکایی اپل تولید شده، طرفداران خود را علیه کودتاچیان به خیابان‌ها کشاند.

او همچنین از برند محصولات خانگی و الکترونیکی «وستل» ترکیه به عنوان جایگزین محصولات اپل نام برد.

تلاش ترکیه برای تحریم محصولات آمریکایی در حالی صورت می‌گیرد که پیشتر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا از دو برابر شدن تعرفه واردات محصولات فلزی ترکیه به آمریکا خبر داده بود.

روابط دیپلماتیک ترکیه و آمریکا طی روزهای اخیر و در پی بروز اختلاف در نحوه مداخله در جنگ سوریه، تحریم ایران و به ویژه بازداشت انرو برونسون، کشیش آمریکایی به اتهام‌ جاسوسی رو به وخامت گذاشته است. با این وجود، آقای اردوغان روز سه شنبه گفت که ترکیه اقدامات لازم را در زمینه اقتصاد انجام داده است اما در تنش پیش آمده با امریکا مهم‌تر از اقدامات اقتصادی، حفظ موضع سیاسی برتر ترکیه در مقابل این کشور است.

برهمین اساس رئیس جمهوری ترکیه هرگونه حذف دلار از مبادلات ترکیه را رد کرد و تصریح کرد که انتقال مبادلات بین المللی ترکیه از دلار به سایر ارزها به معنای تسلیم در برابر فشار آمریکاست. اقتصاد ترکیه در پی افزایش هزینه‌های دولت آقای اردوغان که طی سال‌های اخیر با هزینه‌های فزاینده نظامی در عراق و سوریه مواجه بوده، گرفتار سیر صعودی نرخ تورم و کاهش ارزش پول این کشور شده است.

در چنین شرایطی افزایش تنش سیاسی این کشور با آمریکا موجب تسریع روند سقوط ارزش لیر شده است. به طوری که لیر ترکیه از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون بیش از ۴۰ درصد ارزش برابری خود را در مقابل دلار آمریکا از دست داده و در جریان معاملات روز سه‌شنبه بازارهای مالی در دلار آمریکا در مقابل ۶.۹ لیر مبادله شد.

با وجود این که بانک مرکزی ترکیه از روز دوشنبه بسته سیاسی جدیدی را برای تقویت ارزش لیر به اجرا گذاشته ولی تاکنون اجرای آن نتوانسته تاثیر قابل توجهی بر تقویت ارزش پول ملی ترکیه بگذارد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.