about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ارتقای رمزنگاری نرم‌افزار واتس‌اپ

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ فیس بوک که به‌تازگی صاحب نرم‌افزار مشهور واتس‌اپ شده، در تلاش برای تقویت سیستم رمزنگاری این نرم‌افزار است. توسعه‌ای که ازنظر تئوری دسترسی نیروهای انتظامی و امنیتی را به ارتباطات این شبکه سخت‌تر می‌کند. بنیان‌گذاران واتس‌اپ ادعا می‌کنند که با فعال کردن رمزنگاری پایان به پایان (end-to-end encryption)، تنها کاربران مجاز می‌توانند پیام‌ها را رمزگشایی کنند. در حال حاضر پیام‌هایی که با نرم‌افزارهای مشهور پیام‌رسان فرستاده می‌شوند کار رمزگشایی را برای نیروهای انتظامی آمریکا سخت‌تر کرده است.
جان کوم (Jan Koum) و برایان اکتون (Brian Acton)، دو تن از بنیان‌گذاران واتس‌اپ درباره تغییر جدید نوشتند: وقتی شما پیامی می‌فرستید تنها شخص یا گروهی که مخاطب شما هستند توانایی خواندن پیام را دارند. هیچ‌کسی اعم از مجرمان اینترنتی، هکرها، دولت‌های سرکوبگر و حتی خود ما توانایی دسترسی به این پیام‌ها را نخواهند داشت.
این اقدام واتس‌اپ بعد ازآن انجام می‌شود که بحث‌های شدیدی پیرامون افزایش استفاده از رمزنگاری در این نرم‌افزار و تأثیری که بر تحقیقات نیروهای انتظامی داشت شکل گرفت. واتس‌اپ عنوان کرد تا ماه فوریه 2016 یک میلیارد کاربر دارد. کارشناسان عنوان کرده‌اند که هنوز هم راه‌هایی برای دسترسی به اطلاعات کاربران وجود دارد. آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزارها و همچنین فاش شدن اطلاعات رمز عبور ازجمله این راه‌ها است.
واتس‌اپ از پروتکل منبع باز به نام سیگنال (Signal)، در رمزنگاری خود استفاده می‌کند که این پروتکل در نرم‌افزاری به همین نام نیز استفاده می‌شود. این پروتکل توسط سازمان غیرانتفاعی اوپن وایسپر (Open Whisper) طراحی‌شده است که در راستای امنیت رمزنگاری ارتباطات فعال است.
شایان‌ذکر است به‌تازگی اف.بی.آی توانست بدون کمک شرکت اپل گوشی این شرکت را رمزگشایی نماید و سایه تهدید این رمزگشایی بر سر شرکت‌های دیگر نیز احساس می‌شود. ترس از بی‌اعتمادی مخاطبان به نرم‌افزارهای پیام‌رسانی مانند واتس‌اپ باعث شده که صاحبان آن‌ها در اطمینان از امنیت خود، پیشگام شوند.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.