about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

ارتقای حریم شخصی در لپ تای های انوی

شرکت اچ پی لپ‌تاپ‌های سری انوی خود را با نصب پردازنده‌های جدید و افزودن سوئیچ جدیدی به وب کم برای حفاظت از حریم شخصی کاربران به‌روز کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ پشتیبانی از دستیار صوتی هوشمند الکسا ازجمله دیگر مزایای این لپ‌تاپ محسوب می‌شود.

درمجموع اچ پی ۴ مدل متفاوت از لپ‌تاپ انوی را عرضه کرده است. دو مدل Envy ۱۳ x۳۶۰ و Envy ۱۵ x۳۶۰ به گونه‌ای طراحی شده‌اند که قابل‌تبدیل به تبلت هم باشند و انوی ۱۳و ۱۷ نیز تنها در قالب لپ‌تاپ امکان استفاده دارند.

Envy ۱۳ x۳۶۰ به‌صورت ۱۳ اینچی طراحی شده و تنها با پردازنده‌های ای ام دی سازگار است و Envy ۱۵ x۳۶۰ به‌صورت ۱۵ اینچی تولید شده و با پردازنده‌های دو شرکت ای ام دی و اینتل سازگار است.

در مورد پردازنده‌های مرکزی این دو لپ‌تاپ هنوز اطلاعات بیشتری منتشر نشده، اما گفته می‌شود در آن‌ها به ترتیب از تراشه‌های آی ۵ و آی ۷ ویسکی لیک اینتل و نیز پردازنده‌های Ryzen ۵ و ۷ ای ام دی استفاده شده است.

پشتیبانی از دستیار صوتی هوشمند الکسا تنها در مدل‌های مجهز به پردازنده‌های اینتل ممکن است. نصب سوئیچ حریم شخصی بر روی وبکم این لپ‌تاپ‌ها باعث می‌شود تا در صورت عدم استفاده از وبکم آن‌ها غیرفعال شده و امکان سوءاستفاده هکرها و اشخاص ثالث از این ابزار به وجود نیاید.

قرار است فروش تمامی این لپ‌تاپ‌ها در ماه می آغاز شود. دو مدل Envy ۱۳ x۳۶۰ و Envy ۱۵ x۳۶۰ به ترتیب ۷۰۰ و ۸۰۰ دلار و انوی ۱۳ و ۱۷ نیز هر دو دارای قیمت پایه ۹۰۰ دلار هستند.

 

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.