about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

ارتقاء توان دفاع سایبری در شرکت نفتی شل

مسئولین شرکت اعلام کرده‌اند، با توجه به افزایش خطر تهدیدات هکری و احتمال هدف قرار گرفتن تأسیسات حیاتی و زیرساختی‌های نفتی در سراسر جهان، افزایش امنیت سایبری، بسیار لازم و ضروری به نظر می‌رسد و ما نیز باید هم‌راستا با سایر شرکت‌ها، امنیت سایبری خود را افزایش دهیم.
نیمی از تأسیسات و زیرساخت‌های این شرکت، طی سه سال آینده در طرح منسجم دفاع سایبری در برابر هکرها ایمن‌سازی خواهند شد.
این شرکت بزرگ نفتی، در همین راستا، قراردادهای امنیتی با شرکت‌هایی چون شرکت تجهیزات شبکه سیسکو (Sisco) و شرکت لوازم الکترونیکی و نرم افزاری یوکوگاوا (Yokogawa) در ژاپن بسته است. این دو شرکت مدعی شده‌اند که طرح آن‌ها باعث کاهش چشمگیر آسیب‌پذیری شبکه گسترده شرکت شل می‌شود. شل دارای تأسیسات گسترده‌ای در سراسر جهان است و همین موضوع باعث رشد آسیب‌پذیری تجهیزات این شرکت در برابر هکرها شده است.
با سرمایه‌گذاری یک گروه منسجم و واحد در موضوع امنیت سایبر شرکت شل، مسئولین این شرکت امیدوارند امنیت سایبری زیرساخت‌های خود را به حدی استاندارد برسانند و بتوانند تهدیدات موجود علیه زیرساخت‌هایشان را در کمترین زمان رصد و پیگیری نمایند.
برنامه‌ریزی این شرکت به جهت ارتقا توان امنیت سایبری، جزو اولین برنامه‌ریزی‌ها در میان بخش خصوصی است که به جهت استانداردسازی توان امنیت سایبری انجام خواهد شد.

 

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.