about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ارتش پاکستان مسنجر فیس بوک را فیلتر کرد

ارتش پاکستان برای جلوگیری از جاسوسی اقدام به قطع پیام رسان فیس بوک نموده است.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ فیس بوک یک شبکه اجتماعی است که در درون خود امکان گفتگو را برای کاربران فراهم کرده است. این شبکه اجتماعی برای ساده سازی گفتگوها، برنامه پیام رسانی (مسنجر) را منتشر کرده و با استقبال خوب کاربران همراه بوده است.

ظاهرا دولت و ارتش پاکستان این پیام رسان را ابزاری برای جاسوسی می دانند و برای پیشگیری از جاسوسی های سایبری، آن را فیلتر کرده اند.

کارشناسان امنیت سایبری شرکت «Lookout» که در زمینه امنیت تلفن همراه فعالیت می کند، اظهار کردند که دو بدافزار در برنامه های تلفن همراه یافت شده که با هدف جاسوسی از افغانستان، هند و به طور کلی غرب آسیا طراحی شده اند.

این دو ترجان با نام های «Stealth Mango» و «Tangelo» معرفی شده اند که در حملات خود غیرنظامیان، فعالان حوزه سلامت و مقامات دولتی را هدف قرار داده اند. در جریان این حملات کشورهای ايران، افغانستان، هند، عراق، امارات متحده عربی و پاکستان جزو کشورهای هدف بودند. کاربران اندروید «Android» و آی او اس «iOS»، تحت تأثیر این دو بدافزار قرار گرفته اند.

هکرها در این حمله با بهرگیری از مسنجر فیس بوک، حملات پیچیده فیشینگ طراحی کرده اند، تا کاربران را برای دانلود و نصب این بدافزار ها اغوا کنند.

این دو بدافزار توسط تولید کنندگان و توسعه دهندگانش، دائما در حال به روز رسانی هستند و دو نسخه جدید در هر هفته از آنها منتشر می شود.

محققان امنیتی شرکت «Lookout» هشدار دادند که رویکرد اصلی این بدافزار ها سرقت اطلاعات و جاسوسی از کاربران است.

این حمله فیشنگ در پیام رسان فیس بوک توسط یک شخصی به نام سانا «Sana» انجام می شود. این کاربر که خود را سانا معرفی می کند، قربانی را دعوت به برقراری تماس تصویری می نماید و به وی پیشنهاد می کند از طریق برنامه ای که او می فرستد این تماس برقرار شود.

در این راستا برای کاربر یک آدرس جهت دریافت نرم افزار ارسال می کند و قربانی که از همه جا بی خبر است، بدافزار یاد شده را دریافت و راه اندازی می نماید.

این بدافزارها از طریق فروشگاه اینترنتی گوگل (Google Play Store) نیز قابل دریافت بوده است که همین موضوع نیز اعتماد کاربران را جلب می نمود. در این زمینه سخنگوی شرکت گوگل اعلام کرد که برنامه های مخرب از فروشگاه اینترنتی گوگل حذف شده و این شرکت آمادگی دارد تا جبران مافات کند.

طبق بررسی کارشناسان، جاسوس افزارهای یاد شده بیش از 30 گیگابایت از اطلاعات کاربران را سرقت کرده اند.

با توجه به اطلاعات مطرح شده ارتش پاکستان استفاده از این پیام رسان فیس بوک را به کلی ممنوع اعلام کرد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.