about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ارتش سایبری کره جنوبی در راه پیونگ‌یانگ

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع کره جنوبی به‌تازگی اقدام به ایجاد بخشی برای آموزش دفاع سایبری به نیروهای جوان کرده و از طریق آن قصد دارد تا یک ارتش سایبری را برای مقابله با حملات کره شمالی آموزش دهد. این افسران آموزش دیده، در ازای شرکت در این کلاس‌ها، باید به دولت تعهد بدهند تا حداقل هفت سال در اختیار واحد جنگ سایبری ارتش این کشور قرار بگیرند و در نبرد سایبری با کره شمالی مشارکت داشته باشند.
درگیری‌های دو کره در ظاهر، از حدود 60 سال پیش و با پایان یافتن جنگ دو کره، به پایان رسیده است، اما در فضای غیرعلنی هنوز ادامه دارد. علاوه بر آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای پیونگ‌یانگ که سبب گسترش دامنه اختلافات دو کره شده است، درگیری‌ها در فضای سایبری نیز سبب شده است تا کره جنوبی، به همتای شمالی خود، دائماً اتهامات سایبری مکرری را نسبت بدهد.
مقامات سئول مدعی هستند که کره شمالی، یک ارتش سایبری بسیار قوی دارد و حداقل در سه سال گذشته، حملات سایبری بسیار سنگینی را علیه منافعی در کره جنوبی انجام داده است. لازم به ذکر است که کره جنوبی، یکی از شرکای راهبردی آمریکا در منطقه محسوب شده و یکی از کشورهای صاحب‌نام در عرصه فناوری اطلاعات نیز محسوب می‌شود.
از طرفی پیشرفت فناوری در این کشور، سبب شده است تا کره جنوبی، به یک کشور تمام الکترونیک تبدیل شود و کنترل هر چیزی در این کشور، به‌وسیله تجهیزات الکترونیک صورت بپذیرد. همین موضوع، سبب شده است تا کره جنوبی، به یک هدف جذاب برای هکرها تبدیل شده و زیرساخت‌های حیاتی در این کشور، دائماً مورد تهاجم قرار بگیرند.
تخاصم بین دو کره نیز سبب شده است تا کره شمالی، همواره در صدر احتمالات برای سازمان‌دهی حملات سایبری علیه همتای جنوبی قرار بگیرد و این در حالی است که اهداف کمی در کره شمالی برای انجام اقدامات تلافی‌جویانه سایبری توسط کره جنوبی موجود است. به ادعای مقامات کره جنوبی، ارتش سایبری کره شمالی، طی چند ماه گذشته با رشد قابل‌توجهی از لحاظ تعداد نیرو و حجم توانایی‌ها مواجه بوده و تعداد نیروهایش را حداقل به بیش از شش هزار نفر افزایش داده است.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.