about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا طی گزارشی مدعی شد که 5.2 میلیارد دلار از تراکنش های بیت کوین به باج افزارها ارتباط دارند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق بررسی های صورت گرفته از سوی شبکه اجرای جرایم مالی وزارت خزانه داری آمریکا (finCEN  ) حدود 5.2 میلیارد دلار از تراکنش های بیت کوین، به 10 گونه باج افزاری متداول دنیا ارتباط داده شده است.

FinCEN پس از بررسی 2184 گزارش مربوط به فعالیت های مشکوک جمع آوری شده بین سال های 2011 تا 2021، نشانی کیف پول 177 ارز مجازی قابل تبدیل مورد استفاده در پرداخت های باج افزاری را شناسایی کرد. 

پس از بررسی این تراکنش ها مشخص شد که حدود 5.2 میلیارد دلار از تراکنش های بیت کوین، به پرداخت های باج افزاری ارتباط دارد. 

طبق گزارشات، تراکنش های ماهانه باج افزاری چیزی حدود 66.4 میلیون دلار تخمین زده شده است. 

به عبارتی دیگر بیت کوین به عنوان متداول ترین روش پرداخت باج افزاری شناخته شد.

تا به الان 68 گونه باج افزاری فعال در ارتباط با این موضوع شناسایی شده است. رویل، کونتی، دارک ساید، آوادون و فوبوس در میان متداول ترین باج افزارهای مورد استفاده در این تراکنش ها قرار دارند. 

ایجاد اختلال در پرداخت های بیت کوینی صورت گرفته در رویدادهای باج افزاری می تواند فعالیت های آن ها را به طور قابل توجهی تحت الشعاع قرار دهد.

وزارت خزانه داری آمریکا ماه گذشته اولین تحریم های خود علیه صرافی های ارز دیجیتال را اعلام کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.