about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت خزانه داری آمریکا طی گزارشی مدعی شد که 5.2 میلیارد دلار از تراکنش های بیت کوین به باج افزارها ارتباط دارند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق بررسی های صورت گرفته از سوی شبکه اجرای جرایم مالی وزارت خزانه داری آمریکا (finCEN  ) حدود 5.2 میلیارد دلار از تراکنش های بیت کوین، به 10 گونه باج افزاری متداول دنیا ارتباط داده شده است.

FinCEN پس از بررسی 2184 گزارش مربوط به فعالیت های مشکوک جمع آوری شده بین سال های 2011 تا 2021، نشانی کیف پول 177 ارز مجازی قابل تبدیل مورد استفاده در پرداخت های باج افزاری را شناسایی کرد. 

پس از بررسی این تراکنش ها مشخص شد که حدود 5.2 میلیارد دلار از تراکنش های بیت کوین، به پرداخت های باج افزاری ارتباط دارد. 

طبق گزارشات، تراکنش های ماهانه باج افزاری چیزی حدود 66.4 میلیون دلار تخمین زده شده است. 

به عبارتی دیگر بیت کوین به عنوان متداول ترین روش پرداخت باج افزاری شناخته شد.

تا به الان 68 گونه باج افزاری فعال در ارتباط با این موضوع شناسایی شده است. رویل، کونتی، دارک ساید، آوادون و فوبوس در میان متداول ترین باج افزارهای مورد استفاده در این تراکنش ها قرار دارند. 

ایجاد اختلال در پرداخت های بیت کوینی صورت گرفته در رویدادهای باج افزاری می تواند فعالیت های آن ها را به طور قابل توجهی تحت الشعاع قرار دهد.

وزارت خزانه داری آمریکا ماه گذشته اولین تحریم های خود علیه صرافی های ارز دیجیتال را اعلام کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد