about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه باج افزاری Black Cat یا همان گربه سیاه، ارتباط خود با گروه باج افزاری دارک ساید را تایید کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه باج افزاری بلک کَت (گربه سیاه) یا همان ALPHV تایید کردند آن ها اعضای پیشین گروه باج افزاری دارک ساید یا همان بلک مَتِر هستند.

گربه سیاه یک گروه باج افزاری جدید است که در نوامبر 2021 شروع به فعالیت کرد. زبان برنامه نویسی این گروه، Rust است که برای آلودگی های باج افزاری کمی غیر معمول به نظر می رسد. 

فایل اجرایی باج افزار آن ها قابلیت شخصی سازی بالایی دارد و استفاده آن از روش های رمزنگاری مختلف، حملات به طیف وسیعی از محیط های سازمانی را ممکن می کند. 

یکی از نمایندگان گروه باج افزاری لاک بیت از همان شروع فعالیت گربه سیاه مدعی شد این گروه برند جدید دارک ساید است.

البته گربه سیاه مدعی است آن ها شریک و همدست دارک ساید بوده اند اما محققین امنیتی این ادعا را رد کرده اند و معتقدند اعضای گربه سیاه تلاش دارند از نام پیشین خود تا حد امکان فاصله بگیرند. (به دلیل فشار مراجع قانونی و منحل شدن دارک پس از حمله به کولونیال)

شریک یا برند جدید دارک ساید، هر چه که هست نشان داده قابلیت حمله به سازمان های بزرگ را دارد و تمامی مراجع قانونی، مدافعان شبکه و متخصصین امنیتی بایستی با دقت آن را زیر نظر داشته باشند.

اما گربه سیاه همان اشتباه مرگ بار دارک ساید (حمله به کولونیال و فشار نیروهای پلیس) را تکرار کرده و شاید باری دیگر خود را دچار مشکل بزرگی کند. گربه سیاه این بار پخش کننده سوخت Oiltanking در آلمان و یک تامین کننده نفتی به نام Mabanaft GmbH را مورد هدف قرار داده است! ظاهرا آن ها از اشتباه قبلی خود درس نگرفته اند!

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.