about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

صرافی ارز دیجیتال WEX، جانشین صرافی بسته‌شده‌ی BTC-e، دوباره به منابع غیرقانونی به‌دست‌آمده از حملات باج‌افزار گره‌خورده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بر اساس بیانیه‌ای از شرکت خدمات مشاوره‌ای PwC، گفته می‌شود که دو ایرانی که باج افزار «سم‌سم» را ساخته‌اند با صرافی WEX ارتباط داشته‌اند و ممکن است از آن برای پولشویی میلیون‌ها دلار درآمد غیرقانونی خود استفاده کرده باشند.

فرامرز شاهی سوندی و محمدمهدی شاه‌منصوری، نوامبر گذشته توسط وزارت دادگستری ایالات متحده به طراحی باج‌افزار سم‌سم و اخاذی و باج‌گیری از بیمارستان‌ها، مؤسسات و نهادهای عمومی و دولت‌های محلی این کشور محکوم شده‌ بودند. در کیفرخواست مطرح‌شده است که آن‌ها ۶ میلیون دلار از این باج‌خواهی به دست آورده‌اند و همچنین باعث خسارت ۳۰ میلیون دلاری به قربانیان شده‌اند.

در آن زمان، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC)، دو ایرانی دیگر به نام‌های علی خوراشادی‌زاده و محمد قربانیان را به فهرست ویژه افراد تسهیل‌کننده تراکنش‌ها و معاملات مالی باج‌افزار سم‌سم افزود.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی این وزارتخانه، آدرس‌های بیت کوین مرتبط با خوراشادی‌زاده و قربانیان را با دیگر اطلاعات شناسایی، مانند آدرس‌ فیزیکی، جعبه‌های پستی، آدرس ایمیل و اسامی مستعار آن‌ها مرتبط کرده است.

شرکت PwC اعلام کرد که آدرس‌های ارائه شده توسط OFAC را بررسی کرده و دریافته است که دو صرافی EnExchanger و Iranvisacart به خوراشادی‌زاده و قربانیان مرتبط‌ هستند و اجازه می‌دهند که پرداخت‌ها از طریق WEX انجام شود. اف‌بی‌آی (FBI) پیش‌تر نیز این دو سایت را به پولشویی مرتبط کرده بود.

این شرکت در ادامه افزود:

به‌عنوان‌مثال، وب‌سایت EnExchanger تعدادی جفت ارز را لیست کرده است. یکی از تبادلات ارز دیجیتال پیشنهادشده، WEX-code به دلار آمریکا است. این کد اجازه انتقال مستقیم سرمایه از کاربران WEX را می‌دهد.

علاوه بر این، PwC با اشاره به مدارک شرکتی که فعالیت‌های غیرقانونی ارز دیجیتال را دنبال می‌کند، اذعان داشت که WEX/BTC-e و صرافی ارز دیجیتال واقع در اسلواکی برای پولشویی بیت کوین توسط سازمان مخربی به نام «بلو آتنا» مورداستفاده قرار گرفته‌اند.

شرکت PwC دراین‌باره گفته است:

استفاده از صرافی ایرانی و صرافی واقع در اسلواکی نشان می‌دهد که این سازمان مخرب به استفاده از صرافی‌های کمتر شناخته‌شده توجه و علاقه نشان می‌دهند. به‌احتمال‌زیاد به این دلیل است که صرافی‌های شناخته‌شده و مشهورتر برای شناسایی فعالیت‌های غیرقانونی برنامه‌های نظارتی اجرا می‌کند.

صرافی WEX از خرابه‌های پلتفرم BTC-e پس از بسته شدن توسط مقامات مجری قانون بین‌المللی در سال ۲۰۱۷، شکل گرفت. در همان زمان، الکساندر وینیک (Alexander Vinnik)، مدیر این صرافی، به خاطر ادعاهایی مبنی بر پول‌شویی ۴ میلیارد دلاری که با استفاده از بیت کوین از سال ۲۰۱۱ انجام شده بود، دستگیر شد.

شرکت PwC در گزارشش نوشته است:

وکس بیشتر به علت مشارکت در پولشویی ۴ میلیارد دلار، انتقال وجوه به منظور تسهیل عملیات سازمان‌های مخرب ردیابی شده به وسیله PwC مثل بلو آتنا و مسئولیت نقد کردن ۹۵ درصد پرداخت‌های باج‌افزاری از سال ۲۰۱۴ شناخته شده است.

در اکتبر سال ۲۰۱۸، صرافی ارز دیجیتال فایننس اکانت‌هایی را که بیشتر از ۹۳,۰۰۰ هزار اتر از دو کیف پول که به‌طور غیرمستقیم به WEX/BTE-e مرتبط بودند را مسدود کرد.

Paragraphs
تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.