about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

در افشای اخیر، افسر ارشد امنیت اطلاعات در شرکت امنیتی برجسته بلاک چین اسلومیست، هکرهای تحت حمایت دولت کره شمالی را متهم به دزدی قابل توجه 55 میلیون دلاری در صرافی ارزهای دیجیتال کوین اکس در سراسر جهان کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این سرقت که باعث شوک قابل توجهی در جامعه ارزهای دیجیتال شد، در 12 سپتامبر رخ داد.

همانطور که بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد، در طول این حادثه، مهاجمان کیف‌پول‌های داغ کوین اکس (CoinEx) را مورد حمله قرار داده و مقادیر قابل‌توجهی از دارایی‌های دیجیتال، عمدتاً ارزهای دیجیتال اتریوم، ترون و پلیگان (Polygon) را به سرقت بردند.

کوین اکس با آغاز اقداماتی برای بازگرداندن سیستم کیف پول آسیب‌دیده خود، که شامل طیف گسترده‌ای از زنجیره‌ها و سکه‌ها می‌شود که در مجموع ۲۱۱ زنجیره و ۷۳۷ سکه را در بر می‌گیرد، به این حمله امنیتی پاسخ داده است.

به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در طول این مرحله بازیابی، کوین اکس به کاربران خود توصیه کرد که وجوه را به آدرس های قدیمی خود واریز کنند تا احتمال از دست دادن دارایی به حداقل برسد.

در یک پیشرفت قابل توجه، کوین اکس پیشنهادی را به هکرها ارائه کرده است و آنها را تشویق به مذاکره کرده و در صورت بازگرداندن دارایی های دزدیده شده، پاداش قابل توجهی را وعده داده است.

جامعه امنیتی، گروه بدنام لازاروس را که توسط کره شمالی حمایت می شود، به عنوان مقصر این هک جسورانه شناسایی کرده است.

این ارزیابی همچنین توسط محقق زنجیره ای، زک اکس بی تی (ZachXBT) نیز پشتیبانی می شود.

به گفته شرکت امنیتی بلاک چین اسلومیست (SlowMist)، حمله به کوین اکس در 12 سپتامبر رخ داده و در نتیجه مهاجمان با نزدیک به 55 میلیون دلار دارایی از کیف پول داغ این پلتفرم خارج شدند.

در به روز رسانی بعدی، این صرافی اذعان کرد که میزان خسارت مالی هنوز در حال ارزیابی است.

با این حال، برآوردهای فعلی حاکی از آن است که حدود 70 میلیون دلار از این پلت فرم خارج شده است که از گزارش های اولیه پیشی گرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.