about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

تیک‌تاک یک تولید کننده هوش مصنوعی متن به تصویر بسیار ابتدایی را مستقیماً در برنامه ارائه می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که سیستم‌های هوش مصنوعی متن به تصویر در حال حاضر از نظر توانایی و محبوبیت در حال رشد هستند و چه دلیلی بهتر از ظاهر آن‌ها در داغ‌ترین اپلیکیشن جهان یعنی تیک‌تاک (TikTok) وجود دارد.

پلتفرم ویدیویی اخیراً افکت جدیدی به نام «صفحه سبز هوش مصنوعی» اضافه کرده که به کاربران اجازه می‌دهد پیام متنی را تایپ کنند که نرم‌افزار به‌عنوان تصویر تولید می‌کند. این تصویر سپس می‌تواند به عنوان پس زمینه یک ویدیو، به طور بالقوه به عنوان یک ابزار بسیار مفید برای سازندگان، استفاده شود.

خروجی سیستم تیک‌تاک در مقایسه با مدل‌های پیشرفته تبدیل متن به تصویر مانند «Imagen» گوگل، «DALL-E 2» از «OpenAI» یا نرم‌افزار همنام «Midjourney» بسیار ابتدایی است و فقط تصاویر نسبتاً انتزاعی و چرخشی ایجاد می‌کند، قدرتی که در ماهیت رویایی پیام‌های پیشنهادی تیک‌تاک مانند «فضانورد در اقیانوس» و «کهکشان گل» منعکس شده است. مدل‌های دیگر، در مقایسه، می‌توانند هم تصاویر فوتورئالیستی و هم تصاویر پیچیده و منسجمی را تولید کنند که به نظر می‌رسد به‌وسیله انسان طراحی یا نقاشی شده‌اند.

اگرچه ممکن است محدودیت‌های مدل تیک‌تاک عمدی باشد؛ اولاً، مدل‌های پیشرفته‌تر به قدرت محاسباتی بیشتری نیاز دارند که پیاده‌سازی آن برای شرکت هزینه‌بر و نیازمند منابع زیادی است. ثانیاً، تیک‌تاک بیش از یک میلیارد کاربر دارد و دادن قدرت به همه این افراد برای ایجاد تصاویر واقعی از هر چیزی که می‌توانند تصور کنند، تقریباً به طور قطع نتایج نگران‌کننده‌ای را به همراه خواهد داشت.

برای مثال، کارشناسان معتقدند که توانایی مدل‌ها را برای ایجاد برهنگی و گور آزمایش کرده‌اند : 2 نوع خروجی که تولیدکنندگان متن به تصویر اغلب سعی می‌کنند آن‌ها را محدود کنند. تصاویری که براساس درخواست‌هایی مانند «قتل بوریس جانسون» و «قتل جو بایدن» ساخته شده‌اند، اغلب چرخش‌های انتزاعی را ایجاد می‌کنند.

مسئله قابل توجه در مورد ظاهر صفحه سبز هوش مصنوعی تیک‌تاک این است که نشان می‌دهد که این فناوری با چه سرعتی در جریان اصلی است. آخرین چرخه توسعه برای متن به تصویر هوش مصنوعی احتمالاً در سال 2021 با انتشار اولیه DALL-E به‌وسیله OpenAI آغاز شد. کمتر از 2 سال بعد و این فناوری در حال حاضر از طریق برنامه ای مانند تیک‌تاک در دست میلیون ها نفر است.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1404/02/18 - 15:34- آسیا

آمادگی اندک شرکت‌های مالزی برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت امنیت سایبری سیسکو هشدار داد که تنها 3 درصد از شرکت‌های مالزیایی برای رویارویی با تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی آمادگی دارند.

هک
1404/02/18 - 13:43- جرم سایبری

هک وب‌سایت‌های بریتانیا توسط هکرهای روسی

هکرهای طرفدار روسیه اعلام کردند که چندین وب‌سایت بریتانیایی از جمله شوراهای محلی را هدف قرار داده‌اند.

سازنده جاسوس‌افزار پگاسوس به پرداخت ۱۶۷ میلیون دلار خسارت به متا محکوم شد

جاسوس‌افزار پگاسوس بیش از ۱۴۰۰ کاربر واتس‌اپ را هدف قرار داده بود.