about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه ای بریتانیا به ارائه دهندگان سرویس اینترنت و گوشی همراه دستور داد سرویس های تماس تصویری اضطراری را برای افراد کر و لال راه اندازی کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه ای بریتانیا ( آفکام ) به ارائه دهندگان سرویس اینترنت و شرکت های تلفن همراه دستور داده تا سرویس های اضافی را برای کاربران دارای نیازهای خاص در نظر بگیرند.

طبق این دستور، شرکت ها بایستی سرویس ارتباطات ویدیویی اضطراری را به کاربران کر و لال خود ارائه دهند. 

با وجود ایجاد مشکلات مخابراتی جدید، این اقدام می تواند دسترسی عادلانه افراد استفاده کننده از زبان اشاره بریتانیایی به سرویس های اضطراری را ممکن کند. 

آفکام معتقد است این سرویس های ارتباطات ویدویی خاص این اجازه را به کاربران زبان اشاره بریتانیایی می دهد تا به صورت موثری با افراد دیگر ارتباط برقرار کنند.

افراد دارای اختلالات شنوایی قادر خواهند بود با استفاده تماس تصویری، با مترجم زبان اشاره در مرکز تماس ارتباط برقرار کنند. مترجم، اشارات فرد مقابل را به زبان گفتاری انگلیسی برای فرد شنونده تبدیل می کند. 

این سرویس تماس تصویری اضطراری، تماس افراد کر و لال با شماره های اضطراری مانند اورژانس و آتش نشانی را ممکن می کند. 

کر و لال ها پیش از این می بایست با استفاده از پیام متنی با سرویس های اضطراری ارتباط برقرار می کردند. 

لازم به ذکر است این سرویس جدید برای همه کاربران به صورت رایگان قابل دسترسی خواهد بود. شرکت های ارتباطاتی و مخابراتی تا 17 ژوئن 2022 فرصت دارند تا هرگونه اعتراض خود نسبت به این قانون را اعلام نمایند و پروسه راه اندازی این سرویس را به اتمام برسانند. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد