about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات گفت: تا چند ماه آینده، خدمات یکپارچه دولت الکترونیک به صورت ثابت و همراه به مردم ارائه می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل ایران؛ نصرالله جهانگرد با بیان اینکه بیشترین رشد برنامههای توسعه اقتصادی کشور مربوط به بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات با ۱۹.۴ درصد رشد بوده است، گفت: این درحالی است که تاثیرگذارترین بخشهای اقتصادی کشور در توسعه، متوسط رشدی حدود ۴.۵ تا ۸ درصد دارند.

وی ورود تکنولوژی موبایل به کشور و پس از آن ورود نسل های سوم و چهارم موبایل برای حرکت به سمت عصر دیتا را مهمترین تحول استراتژیک در ۳۰ سال گذشته عنوان کرد و گفت: تحولی که از سال ۹۲ در این بخش آغاز شده، به اندازه کل ۳۰ سال گذشته اثرگذار بوده و توانسته سطح مبادلات و روابط کشور از نظر اجتماعی، اقتصادی ، امنیتی، سیاسی و مدیریتی را به جایی برساند که امکان بازگشت به عقب وجود ندارد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه اگر ارتباطات قطع شود، نظام اداری و اجرایی کشور فلج می شود، خاطرنشان کرد: ما وظیفه داشتم شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کنیم و شبکه ارتباطی کشور طوری باشد که به آن چه که داریم مسلط باشیم. به طور مثال اگر شبکه بین الملل قطع شد، بتوانیم مدیریت کنیم و به قدرت امنیتی، نظارتی و سرویس دهی ما آسیبی وارد نشود و امروز اینکار انجام شده و هر روز توانمندتر می شویم.

معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر حرکت نظامات الکترونیکی برای خدمت رسانی به مردم، گفت: مردم تا چند ماه آینده می‌توانند خدمات یکپارچه دولت الکترونیک را به صورت ثابت و همراه دریافت کنند و خدمات دولتی را نیز از طریق تلفن همراه خود، داشته باشند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.