about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

قرار است در روسیه تمام خدمات الکترونیک تا پایان سال 2023 به‌صورت الکترونیک ارائه شوند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نخست‌وزیر روسیه میخائیل میشوستین اعلام کرد تمام خدمات دولتی و شهری تا پایان سال 2023 به‌صورت الکترونیک ارائه خواهند شد.

میشوستین اظهار داشت این امر موجب می‌شود تا پایان سال آینده بتوان کاغذبازی‌ها، هزینه‌های زمانی و مالی را برای مردم حذف کرده و همچنین زمان ارائه خدمات را به میزان قابل‌توجهی کاهش داد.

این مقام دولتی تأکید کرد در حال حاضر همه خدمات عمومی به شکل الکترونیک ارائه نمی‌شوند. به‌عنوان‌مثال، برای دریافت بیمه‌نامه اجباری درمانی، بایستی شخصاً به یک شرکت بیمه یا یک مرکز چندمنظوره مراجعه کرد. در صورت نیاز، شهروندان در آینده نیز قادر خواهند بود گواهینامه‌ها و برگه‌ها را به‌صورت حضوری صادر و دریافت نمایند. 

سرویس مطبوعاتی کابینه وزیران نیز در این خصوص اعلام کرد قرار بر این است که در کمتر از دو سال، بیشتر خدمات دولتی و شهری موردنیاز شهروندان به‌صورت پیوسته و بدون حضور شخصی شهروندان خصوصا در مرکز چندمنظوره ارائه خدمات دولتی ارائه گردد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد