about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ارائه اینترنت با پنل خورشیدی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققان دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند نوعی پنل خورشیدی ساخته‌اند که علاوه بر تأمین انرژی می‌تواند با استفاده از نور مرئی امکان دسترسی به اینترنت پر سرعت را برای مناطق دور افتاده فراهم کند. فناوری استفاده از نور مرئی برای دسترسی به اینترنت با نام لای‌فای (Li-Fi) شناخته می‌شود.
هارالد هاس (Harald Haas)، مخترع فناوری لای‌فای، استاد دانشگاه ادینبورگ و مسئول بخش تحقیق و توسعه‌ی پروژه‌ی لای‌فای گفت: «این نوع از پنل‌های خورشیدی می‌توانند علاوه بر تأمین انرژی به ارائه اینترنت با سرعت بالا بپردازد. برای پیاده‌سازی این توانایی هیچ زیرساخت جدیدی نیاز نیست. تنها لازم است لامپ‌های اِل‌ای‌دی و یک پنل خورشیدی در منطقه‌ی مورد نظر نصب شوند.»
هارالد هاس و گروه او روی ایجاد یک فناوری برای تأمین هم‌زمان انرژی و انتقال داده تحقیق می‌کنند و در حال حاضر به دنبال یک سرمایه‌گذار می‌گردند. شرکت پیور لای‌فای (PureLiFi) به عنوان یکی از شرکت‌های همکار با دانشگاه ادینبورگ موفق به ساخت ساعتی هوشمند با استفاده از این فناوری شده است.
شرکت‌هایی مانند گوگل و فیس‌بوک نیز سعی دارند تا با دسترسی به فناوری‌هایی مانند پهپاد آکیولا (Aquila) یا پروژه‌ی لون (Project Loon) به جمعیت 4 میلیارد نفری جهان که دسترسی به اینترنت ندارند، خدمات ارائه بدهند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.