about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

انتشار شده در تاریخ

ارائه اینترنت با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه

دولت کره جنوبی از قصد خود برای توسعه اینترنت با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه طی یک سال آینده خبر داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  در حالی که بسیاری از کشورهای آسیایی از اینترنت با سرعت نه چندان فراوان بهره می برند، وزارت علوم و ارتباطات کره جنوبی با برگزاری مناقصه ای عمومی به دنبال همکاری با شرکت هایی است که توانایی ایجاد زیرساخت های لازم برای ارائه اینترنت با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه را داشته باشند.

دولت این کشور قصد دارد با سرمایه گذاری 877 هزار دلاری و مشارکت کمپانی های محلی از قبیل KT، LG Uplus و SK Broadband طی سال آینده این پروژه را اجرایی کند.

شرکت های مذکور در این زمینه تجربه لازم را نیز دارند، برای مثال KT که در زمینه خطوط مخابراتی ثابت تخصص دارد، اینترنت با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه را به صورت محدود در مناطقی از سئول و پیونگ چانگ ارائه کرده است. 

کره جنوبی که چهارمین اقتصاد برتر آسیا محسوب می شود، پیش از این اینترنت با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه را به صورت گسترده در اختیار شهروندان قرار داده و با پیاده سازی پروژه جدید قصد دارد ارائه سرویس هایی از قبیل واقعیت افزوده، واقعیت مجازی، انتشار محتوا و سرویس های 5G جدید را تسهیل کند.

این کشور از مناطق پیشرو در زمینه فناوری های ارتباطی به شمار می رود و در این راستا پروژه هایی از قبیل اولین پلتفرم آزمایش خودروی خودران مبتنی بر اینترنت 5G، ارائه اینترنت پر سرعت برای قطارهای سریع السیر و فناوری وای فای جدید با سرعت 4.8 گیگابیت بر ثانیه را پیاده سازی کرده است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/02/24 - 14:43- هوش مصنوعي

همکاری آمازون با شرکت هیومِین عربستان

شرکت آمازون از همکاری جدید خود با شرکت هوش مصنوعی هیومِین عربستان سعودی خبر داد.

حمایت
1404/02/24 - 14:11- سایرفناوری ها

حمایت چین از نوآوری‌های علمی و فناوری این کشور

چین اعلام کرد حمایت مالی از نوآوری‌های علمی و فناوری را تسریع خواهد کرد.

تهدید
1404/02/24 - 13:44- هوش مصنوعي

تهدید شرکت متا توسط گروه حقوقی اتریشی

یک گروه حقوقی اتریشی، شرکت متا را به دلیل استفاده از داده‌های اتحادیه اروپا تهدید به صدور حکم منع کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.